Οικογενειακός Δικαστής Ζήτησε Δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ από Πατέρα! Τέτοια δήλωση από Δικαστή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!


Οικογενειακός Δικαστής Ζήτησε Δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ από Πατέρα!


μπαμπας


Τέτοια δήλωση από Δικαστή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! 


Δικαστής: Η Οικογενειακή Δικαιοσύνη απογοήτευσε τον πατέρα


Ένας δικαστής του High Court έχει ξεκινήσει μια εκπληκτική επίθεση στο σύστημα της οικογενειακής δικαιοσύνης, η οποία, όπως είπε, απέτυχε απέναντι σε έναν πατέρα που δεν έχει δει την κόρη του από τον Οκτώβριο του 2001, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο κ. Justice James Munby, ένας σεβαστός δικαστής οικογενειακών υποθέσεων, είπε ότι επρόκειτο να δώσει στο κοινό την απόφαση μιας ιδιωτικής υπόθεσης, λόγω της ανάγκης η δικαστική εξουσία να πάρει την προσοχή της κοινής γνώμης πάνω στις αποτυχίες στο σύστημα της.

Ο Δικαστής είπε: «Υπάρχουν πολλά στραβά με το σύστημά μας, και έχει έρθει η ώρα για εμάς να αναγνωρίσουμε το γεγονός αυτό και να το αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια. Αν δεν το κάνουμε, κινδυνεύουμε να χάσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού».

Ο δικαστής είπε ότι ο εμπλεκόμενος πατέρας, έπρεπε να εγκαταλείψει την πενταετή μάχη του για επικοινωνία με την 7χρονη κόρη του μετά από τους αβάσιμους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του που δεν συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις.

Έτσι είναι όταν φοράς παντελόνια και σέβεσαι το λειτούργημα σου!


Ο δικαστής, ο οποίος κάλεσε για σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο τα δικαστήρια χειρίζονται τις αιτήσεις για την επικοινωνία, είπε: «Εκείνοι που είναι επικριτές του οικογενειακού μας συστήματος δικαιοσύνης, μπορεί να δουν και αυτή την υπόθεση ως αντιπροσωπευτικό δείγμα ότι όλα είναι λάθος με το σύστημα.  Μπορώ να καταλάβω, μια τέτοια άποψη».

Ο Δικαστής παραδέχθηκε επίσης ότι, όταν το σύστημα αποτυγχάνει - "και πράγματι αποτυγχάνει" - είναι πιο συχνά οι πατέρες, δεν είναι οι μητέρες, που είναι τα «θύματα αυτής της αποτυχίας».

Ο δικαστής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι κανένα από τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων των προηγούμενων ακροάσεων του δικαστηρίου, δεν αναγνωρίστηκε, τελείωσε την απόφαση του με μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στον Πατέρα, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ζεστός και στοργικός άνθρωπος, για την κόρη του.

«Αν ένα βελτιωμένο σύστημα θα παρείχε μια καλύτερη έκβαση για αυτό το παιδί και τον πατέρα, αυτό είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να το γνωρίζουμε. Ίσως θα ήταν. Ίσως όχι.
Αλλά δεν τους επετράπη η ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και για αυτό αξίζουν μια δημόσια, καίτοι κατ 'ανάγκη της ανωνυμίας του, συγγνώμη».
«Εμείς αποτύχαμε σε αυτούς. Το σύστημα σε αυτούς απέτυχε».


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS