Δασκάλα κάθισε πάνω σε παιδάκια παιδικού σταθμού!


Αδιανόητο! Δασκάλα κάθισε πάνω σε παιδάκια παιδικού σταθμού! (εικόνα)


παιδικος σταθμος


Μία... δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους γονείς παιδιών που πήγαιναν σε παιδικό σταθμό, όταν άνοιξαν το σάιτ του.



Σοκαρισμένοι αντίκρισαν τα παιδιά τους στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο και πάνω τους να κάθεται η δασκάλα! Κάτι σαν «σάντουιτς» θύμιζε η εικόνα τους. Το πιο εξωφρενικό ήταν ότι αυτή έκανε σπαγγάτο και χαμογελούσε!

Αγανακτισμένοι οι γονείς απευθύνθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να τους δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Η απάντηση όμως που πήραν, τους εξόργισε ακόμη περισσότερο. «Είναι μία άσκηση στο πλαίσιο δραστηριοτήτων»!

Οι γονείς φανερά εκνευρισμένοι είπαν στους υπευθύνους να κοιτάξουν καλύτερα τη φωτογραφία, καθώς η δασκάλα είναι μέσα στην καλή χαρά, ενώ τα παιδάκια σε αρκετά δύσκολη θέση. Εκείνοι από τη μεριά τους, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τους είπαν ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι και η συγκεκριμένη άσκηση ήταν για προθέρμανση. Κάνοντάς την μάλιστα τα παιδιά, θα μπορούσαν να λειτουργούν σαν ομάδα! Οι γονείς φυσικά δεν πίστεψαν ούτε λέξη απ'όσα άκουσαν κι ισχυρίστηκαν ότι προηγείται η ασφάλεια των παιδιών και μετά όλα τα υπόλοιπα.



Πηγή: mothersblog.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS