Θεσσαλονίκη: Ισόβια για τη μητέρα ΤΕΡΑΣ που βασάνισε μέχρι θανάτου το 7χρονο παιδί της!


Ισόβια στη μητέρα-τέρας που βασάνισε μέχρι θανάτου το παιδί της!


isovia


Σε ισόβια κι επιπλέον δέκα χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η μάνα, που βασάνισε μέχρι θανάτου το επτάχρονο παιδί της.



Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε το 2006, όταν το παιδί βρέθηκε βαριά χτυπημένο σε ένα πάρκο. Εκεί το είχαν μεταφέρει οι γονείς του, ώστε να αποποιηθούν τις ευθύνες κακοποίησης. Στο κορμάκι του επτάχρονου αγοριού οι γιατροί εντόπισαν σημάδια από τσιγάρο, μώλωπες και χαρακιές από μαχαίρι! Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα.

Οι γονείς, αλβανικής καταγωγής, υποστήριξαν αρχικά ότι τα τραύματα του αγοριού είχαν προκληθεί από ατύχημα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πάρκο, ωστόσο γρήγορα ομολόγησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Μάλιστα, το άτυχο αγόρι έπασχε από άσθμα, ωστόσο οι γονείς του δεν του χορηγούσαν τα απαραίτητα φάρμακα! Εκτός από τη μάνα, το δικαστήριο καταδίκασε σε 10 χρόνια κάθειρξη και τον πατέρα του.

Πηγή: seleo.gr, toxwni.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS