ΣΟΚ! Νεαρή μητέρα πέθανε γιατί οι γιατροί την άφησαν με τους πόνους της γέννας για περισσότερο από δύο μέρες!


ΣΟΚ! Νεαρή μητέρα πέθανε γιατί οι γιατροί την άφησαν με τους πόνους της γέννας για περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα, από τη στιγμή που έσπασαν τα νερά της.




Καταγγελία ΣΟΚ! Ο γιατρός ήταν πολύ απασχολημένος με το να εισπράξει το «φακελάκι» σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.



Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έφτασε στο makeleio.gr από την μητέρα μιας γυναίκας μόλις 32 ετών, η οποία όμως πέθανε λίγες μόνο ώρες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα Φωτεινή Μαρανέλι, η κόρη της πέθανε γιατί οι γιατροί την άφησαν με τους πόνους της γέννας για περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που έσπασαν τα νερά της.

Οι καταγγελίες που ακούγονται είναι απίστευτες.


Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στο οποίο μεταφέρθηκε η άτυχη Βασιλική, ο γιατρός ήταν πολύ απασχολημένος με το να εισπράξει το «φακελάκι» σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αφήνοντας την 32χρονο να σφαδάζει από τους πόνους.

Την Τρίτη η Βασιλική έκλεισε τα μάτια της μέσα στο σπίτι τους, αφήνοντας ορφανό το αγγελούδι της… Η Κυρία Φωτεινή ζητά να δικαιωθεί η κόρη της για να μπορέσει σε μερικά χρόνια να κοιτά περήφανα τον μικρό Βασίλη και να του μιλά για την χαμογελαστή και πάντα καλοσυνάτη μητέρα του, που έτυχε να είναι άλλο ένα θύμα της αδιαφορίας και της αναισθησίας όλου του συστήματος υγείας που επικρατεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:



Πηγή: makeleio.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS