Μητέρα Τέρας ανάγκαζε τα παιδιά της να την βλέπουν την ώρα που έκανε σεξ ενώ παρενοχλούσε σεξουαλικά και τα παιδιά της!


Μητέρα Τέρας ανάγκαζε τα παιδιά της να την βλέπουν την ώρα που έκανε σεξ.


μανα τερας


Τα παιδιά της, όχι μόνο είχαν δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά «μάθαιναν» παρακολουθώντας επίσης τη μητέρα να κάνει σεξ.



Λιγότερο από έξι χρόνια ποινή φυλάκισης επέβαλε ιρλανδικό δικαστήριο σε μία εκδιδόμενη, η οποία ανάγκαζε τα παιδιά της να βλέπουν την ώρα που ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις πελατών της, αλλά και του αδερφού της!

Η άσπλαχνη μάνα, η οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά και έναν από τους γιους της κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του, ομολόγησε την ενοχή της, ενώ και ο πατέρας καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για παραμέληση και βία ανηλίκου.

«Μπορεί να μην είναι παιδόφιλοι, ωστόσο η ψυχρή αδιαφορία και η αποτρόπαια σεξουαλική συμπεριφορά τους, τραυμάτισε την ψυχή των παιδιών», ανέφερε ο δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης, στην οποία η 58χρονη από το Μπέλφαστ εμφανίστηκε με τον πρώην σύζυγό της, τα δύο της αδέρφια, δύο πρώην εραστές της και έναν πρώην αστυνομικό!

Ο γιος της, όπως παραδέχθηκε, αναγκαζόταν να τη βλέπει να κάνει σεξ με όλους αυτούς, αλλά και να τη θηλάζει από όταν ήταν τεσσάρων ετών! Όσο για τα τρία κορίτσια, όχι μόνο είχαν δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά «μάθαιναν» παρακολουθώντας επίσης τη μητέρα να κάνει σεξ.

Εκτός αυτών, οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών ήταν άθλιες, ζώντας συνεχώς υπό το φόβο σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης... 


Πηγή: aniwthoi.net

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS