Ιωάννινα: Γονείς χρησιμοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά τους για διακίνηση ηρωίνης


Ιωάννινα: Γονείς χρησιμοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά τους για διακίνηση ηρωίνης


goneis


Γονείς έκαναν "βαποράκια" τα ανήλικα παιδιά τους στα Ιωάννινα.


Τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 9 και 12 ετών, χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση ηρωίνης στα Ιωάννινα, 33χρονη Αλβανίδα, η οποία συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω και ο σύζυγός της, ο οποίος αναζητείται, ενώ κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών περίπου 90 γραμμάρια ηρωίνης.

Το βράδυ στην Ανατολή Ιωαννίνων, η 33χρονη, που ήταν μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, συνελήφθη τη στιγμή που πουλούσε σε έναν 37χρονο, ο οποίος, επίσης, συνελήφθη, τρία «φιξάκια» ηρωίνης.

Όπως προέκυψε, η συλληφθείσα χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τις παράνομες συναλλαγές της, τα δύο παιδιά της. Μάλιστα, κατά την αστυνομική επιχείρηση, είπε στα ανήλικα να κρύψουν τις επιπλέον δόσεις, που είχε, σε κάποιο σημείο της περιοχής.

Μετά από έρευνες στο σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών και στην αυλή του σπιτιού της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα έξι «φιξάκια» με ηρωίνη βάρους 22,5 γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 66,5 γραμμαρίων.


Πηγή: kontranews.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS