Η σύζυγος μου πήρε το μωρό και έφυγε! Μου Κοινοποιήθηκε Προσωρινή Διαταγή Μετοίκησης. Τι να κάνω;


Η σύζυγος μου πήρε το μωρό και έφυγε!


μπαμπας

Μου Κοινοποιήθηκε Προσωρινή Διαταγή Μετοίκησης. Τι να κάνω;


-Μπορεί να επιστρέψετε από τη δουλειά και να βρείτε ένα άδειο διαμέρισμα;
Γυναίκα και παιδιά άφαντα; 

-Σας "πέταξε", εκτός σπιτιού και από την ζωή του παιδιού σας με μια Προσωρινή Διαταγή Μετοίκησης;

Καλώς ήρθατε στο κλαμπ.


ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ


Δεν είσαστε ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Συμβαίνει κατά μέσο όρο σε χιλιάδες ετησίως. 
Μην απελπίζεστε, κάτι μπορείτε να κάνετε. Αν η σύζυγος σας πιστεύει ότι θα πρέπει να σας αποκλείσει από την ανατροφή των παιδιών σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γι' αυτό. Αλλά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια! 

Αξιοποιήστε στο έπακρο ότι είναι στην διάθεση σας.


Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι, αν περάσετε στην αντεπίθεση, ζητώντας από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να τηρήσουν την επιβολή του νόμου και της δικαιοσύνης, ειδικότερα, θα γίνετε ιδιαίτερα αντιπαθής, όχι μόνο με τη μητέρα, αλλά και με ολόκληρο το γυναικείο φύλο, κατά την διαδικασία και κατά την διάρκεια της σύγκρουσης μαζί της, και που είναι σίγουρο ότι θα είναι αριθμητικά περισσότερες (γυναίκες). 

Να προσπαθείτε να έρθετε αντιμέτωποι και να κατανοήσετε, τον τρόπο μιας γυναικείας σκέψης (που δεν έχει τη λογική), είναι απλώς χαμένος χρόνος. Στα μάτια ΤΗΣ μητέρας, ΤΗΣ δικηγόρου της, ΤΗΣ κοινωνικής λειτουργού και ΤΗΣ δικαστή, θα είστε ένοχος, της διακοπής της συζυγικής συμβίωσης και της διάλυσης της δικής σας οικογένειας.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, θα έρθετε αντιμέτωπος με μια "Θηλυκή Εταιρεία" αποτελούμενη μόνο από γυναίκες, κανένας άνδρας στον ορίζοντα. Θα είναι μια μητέρα, (Η) δικηγόρος της, (Η) δικαστής, (Η) κοινωνικός λειτουργός, (Η) μάρτυρας και (Η) φίλη της μητέρας στο "ακροατήριο"

Μην ανησυχείτε, είναι μια πολύ καλά "στημένη" θεατρική παράσταση, βασικά πολύ χιουμοριστική, ο τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την ίντριγκα και τα ψέμματα της μητέρας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, επίσης, ότι αν "αντεπιτεθείτε", οι δίκες θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως, μπορείτε να ελπίζετε ότι η πολιτεία θα εξετάσει εκ νέου και πλήρως την προηγούμενη στάση της σχετικά με το οικογενειακό δίκαιο, τη δικαιοσύνη και το δικαστικό σώμα στην Ελλάδα.

Μάθετε από πρώτο χέρι τι είναι οι διακρίσεις και οι άνισες συνθήκες μεταξύ των δύο φύλων. 


Από την άλλη πλευρά, θα έχετε αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για την μετέπειτα ζωή σας. Δεν θα θέλετε ποτέ ξανά, να εισέλθετε σε αυτή την αμφίβολη ένωση που ονομάζεται "γάμος" και στην απόκτηση παιδιών.

Ο καθένας θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι ενεργεί και λαμβάνει αποφάσεις προς το συμφέρον του παιδιού σας. Ειδικά ο εκάστοτε δικηγόρος της μητέρας, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας εμπνεύσει σκηνές του θεατρικού έργου του Σαίξπηρ "Οθέλος και Δυσδαιμόνα".

Κανένας όμως δεν μπορεί, πραγματικά να σας πει, ποιο είναι το συμφέρον του παιδιού. Για τα "μάτια" του κόσμου, θα υποστηρίζουν ότι η μητέρα είχε το δικαίωμα να φύγει μακριά από εσάς και να πάρει μαζί της και το παιδί ή να σας απομακρύνει από αυτό με "express" δικαστικές αποφάσεις. Αν ισχυρισθείτε ως πατέρας, ότι έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως μια μητέρα, στον απόηχο των σημερινών γυναικών, θα σας κοιτάζουν μόνο ανέκφραστα. Δεν θα σας καταλάβουν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν υποκύψετε στην πίεση στην οποία είστε εκτεθειμένοι και δεν την αψηφήσετε, η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και βοηθήστε και τους άλλους άνδρες και μπαμπάδες, για να αλλάξει αυτή η φρικτή πρακτική, αυτό το κωμικοτραγικό θέατρο, το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως κοινό σημείο με το νόμο και τη δικαιοσύνη. Για να μην αναφέρουμε την επίδραση που έχουν όλα αυτά στο παιδί ...

Οι γυναίκες αγωνίζονται για την ισότητα τους με τη δική τους αγριότητα, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ κι εσείς. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας! Έχετε μια μικρή πιθανότητα, αλλά είστε ακόμα ΆΝΔΡΑΣ και ΠΑΤΕΡΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ και μην ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ.

Αφήστε τους να γνωρίζουν τη στάση σας, την αντίθεσή σας σε αυτήν την ΑΝΙΣΗ κατάσταση όπου, ο ένας γονέας έχει μια "υπεροχή" έναντι του άλλου.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS