Η ιστορία της διάσημης φώτο του μπαμπά με τον γιο που φοράνε κάπες και έχει το σλόγκαν: I know a good dad when I see one


Η ιστορία της διάσημης φώτο του μπαμπά με τον γιο που φοράνε κάπες


mpampas gios
 I know a good dad when I see one

Μπαμπάς και γιος! Ομάδα Σούπερ Ηρώων σε κατάστημα με υλικά σπιτιού (ΦΩΤΟ) I know a good dad when I see one - Αναγνωρίζω έναν καλό μπαμπά μόλις τον δω


Ένα αγόρι σούπερ ήρωας και ο πατέρας του, εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα με το καρότσι τους στο διάδρομο ενός καταστήματος για υλικά σπιτιού. Ο λόγος της επίσκεψης των δυο σούπερ ηρώων στο κατάστημα παραμένει ανεπιβεβαίωτος, αλλά πηγές εικάζουν ότι πήγαν για ψώνια για τις προμήθειες τους για την επόμενη αποστολή τους "μπαμπά-γιου", για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Reddit, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1,7 εκατομμύρια σχόλια σε μόλις δύο ημέρες. 


Συμπληρωματικά κάτω από την φώτο μπήκε η λεζάντα "I know a good dad when I see one" - "Αναγνωρίζω έναν καλό μπαμπά μόλις τον δω".

Ένας σχολιαστής εντόπισε το γιατί η φωτογραφία έκανε θραύση στον κόσμο. Στο σχόλιο του έγραψε: "Ένας καλός μπαμπάς είναι πάντα ένας ήρωας για τα παιδιά του. Οι κάπες αφήνουν τον κόσμο να το δει λίγο καλύτερα".

Ο τηλεοπτικός σταθμός CTV News ανακάλυψε ποιοι είναι ο μπαμπάς και γιος στη φωτογραφία. 
Επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, και η μαμά επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτή που τράβηξε την φωτογραφία.

Η μαμά λέει ότι τράβηξε την φωτογραφία, όταν ο γιος της με το όνομα "F" και ο σύζυγός της είχαν πάει για ψώνια σε ένα τοπικό κατάστημα για υλικά σπιτιού. 

mpampas gios
Ο μικρός "F" φοράει κάπες σούπερ ηρώων και η συγκεκριμένη στην φώτο έγινε από τη μητέρα του για το πάρτι γενεθλίων του που θα γινόταν 3 χρονών. Αυτή την κάπα με το γράμμα "F" τη φοράει κάπα σχεδόν το 100 % του χρόνου, όταν είμαστε στο σπίτι, λέει η μαμά του.

Με την πρόσφατη γέννηση της μικρής αδελφής του "F" - μια νέα μελλοντική μαχητής του εγκλήματος - όπως είναι μαχητής κι ο ίδιος - ο "F" και ο μπαμπάς του περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί , λέει η μητέρα, "Είναι αχώριστοι".

Όμως, πρόσφατα, ο μικρός "F" ρώτησε τον μπαμπά του: "Μπαμπά, πού είναι η κάπα σου;" 
Τότε αποφάσισαν ότι κι ο μπαμπάς θα πρέπει να έχει μια κάπα.

Στον μικρούλη "F" άρεσε παρά πολύ η κάπα του μπαμπά και είπε: "είμαι ένας μικρός σούπερ ήρωας, και είσαι ένας μεγάλος σούπερ ήρωας!"


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS