ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ασκούμενη δικηγόρος κατήγγειλε ΨΕΥΔΩΣ 11 ΦΟΡΕΣ για βιασμό τον φίλο της, για να αποφύγει τις νομικές εξετάσεις!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μια Ασκούμενη δικηγόρος κατήγγειλε ΨΕΥΔΩΣ 11 ΦΟΡΕΣ για βιασμό τον φίλο της!!


askoumeni dikigoros


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Μια ασκούμενη δικηγόρος κατήγγειλε για βιασμό 11 ΦΟΡΕΣ τον φίλο της και τον έστειλε άδικα για 30 ημέρες στην φυλακή!!!


Όλα αυτά τα έκανε στην προσπάθεια της, να αποφύγει τις απαραίτητες νομικές εξετάσεις για το επάγγελμα της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 30χρονη ασκούμενη δικηγόρος, Rhiannon Brooker, κατηγόρησε ψευδώς 11 ΦΟΡΕΣ για βιασμό και για σεξουαλική επίθεση, τον 46χρονο φίλο της, με αποτέλεσμα ο αθώος φίλος της να συλληφθεί και να φυλακιστεί άδικα για 30 ημέρες!!!

Στο δικαστήριο, τα στοιχεία της αστυνομίας δεν βρήκαν καμία απόδειξη για τις φερόμενες επιθέσεις και οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι οι τραυματισμοί της, η οποία έδειξε η ίδια στους φίλους της, προερχόταν από αυτοκτονικές πράξεις που η ίδια είχε κάνει στον εαυτό της!

Η ασκούμενη δικηγόρος στο δικαστήριο, απέσυρε τους ισχυρισμούς της και επιβεβαίωσε ότι ήταν ΨΕΥΔΕΙΣ, επειδή είχε προβλήματα "συναισθηματικού θυμού". Παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα έκανε στην προσπάθεια της για να αποφύγει τις εξετάσεις για την άσκηση της δικηγορίας!!! 

Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται η κρίση του δικαστηρίου!

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS