28χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά τρεις μαθητές της


28χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά τρεις μαθητές της


daskala kakopoihse


Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη σεξουαλική κακοποίηση των μαθητών από γυναίκες δασκάλες.



Η 28χρονη δασκάλα μαθηματικών Melissa Lindgren, από την Καλιφόρνια, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τρια αγόρια σε μεμονωμένα περιστατικά, σε διάστημα δύο ετών.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες η Lindgren κακοποίησε σεξουαλικά τα τρία αγόρια που γνώρισε στο Nicolas Junior High School στο Fullerton.

Δύο από τα παιδιά ήταν 14 ετών, αναφέρει το δημοσίευμα της Huffungton.
Η ίδια η δασκάλα αρνείται τις κατηγορίες, ότι φίλησε και παρενόχλησε σεξουαλικά το πρώτο αγόρι μέσα στην τάξη, το δεύτερο αγόρι σε άλλο σημείο του σχολείου, και το τρίτο στο αυτοκίνητό της.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η δασκάλα είχε στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες της στους ανήλικους μαθητές. Η Lindgren αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι 3 μαθητές.


Πηγή: stoxos.gr


Διαβάστε 


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS