Την εκδικήθηκε για το κέρατο! Διαβάστε τι της έκανε


Η εκδίκηση ήρθε μέσω του facebook


ekdikisi

''Ήθελα να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου παιδί''



Ένας 14χρονος έπαθε ΣΟΚ όταν είδε γυμνές φωτογραφίες της μητέρας του στο Facebook.

Όπως έγινε γνωστό, τις φωτογραφίες δημοσίευσε μια 54χρονη γυναίκα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μητέρα του αγοριού.

Η Julie Ottaviani όταν πληροφορήθηκε για την σχέση του άνδρα της, έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες που είχε εκείνος στον υπολογιστή του και τις ανέβασε στο Facebook.

Η εκδικητικότητα της γυναίκας ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Η Ottaviani έκανε αίτημα φιλίας στον νεαρό γιο της ερωμένης του άνδρα της, ο οποίος το αποδέχθηκε και είδε τη μητέρα του ολόγυμνη!

''Ήθελα να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου παιδί'', είπε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της δίκης της. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, η κατηγορούμενη επιτέθηκε έξω από το δικαστήριο σε δημοσιογράφο.

Δείτε το Βίντεο




Πηγή: newsbomb.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS