Τι είναι ο «Μπαμπάς Disneyland»


Ο Μπαμπάς Disneyland


Disneyland Dad


Μας ζητήθηκε να εξηγήσουμε τι είναι ο μπαμπάς Disneyland



Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις για αυτό στο διαδίκτυο, κι εμείς από την δική μας προσωπική εμπειρία σας δίνουμε μια περιγραφή του τι είναι ο «Μπαμπάς Disneyland».


Ο μπαμπάς Disneyland είναι ένας μπαμπάς που βλέπει ουσιαστικά τα παιδιά του 4 ημέρες κάθε μήνα, συνήθως κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, όχι επειδή δε το θέλει, αλλά επειδή κατά κανόνα έτσι του όρισε ένας δικαστής με μια απόφαση.

Ο χρόνος με τα παιδιά του είναι τόσο περιορισμένος ώστε μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα προσπαθεί, το μεγαλύτερο μέρος του, να δημιουργεί μνήμες κι αναμνήσεις μέσω προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Πηγαίνοντας μαζί με τα παιδιά του σε ζωολογικά πάρκα, σε παιδικές παραστάσεις, σε πάρκα ψυχαγωγίας, σε λούνα παρκ (Disneyland) ή οτιδήποτε άλλο.

Κάθε επίσκεψη που κάνει σε αυτά τα μέρη μαζί με τα παιδιά του είναι ένα «συμβάν» είναι ένα «event».

Ο χρόνος του είναι τόσο περιορισμένος και η επιθυμία του είναι να έχει καλές στιγμές και να δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις, για να βλέπει τα χαμόγελα στα πρόσωπά των παιδιών του κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του μαζί τους, έτσι ώστε τα Σαββατοκύριακα να είναι γεμάτα με πολύ διασκέδαση και δραστηριότητα, όπως μπορούν και είναι δυνατό να εφαρμόσουν ή να το αντέξουν οικονομικά.

Οι δυο ημέρες του Σαββατοκύριακου περνούν πολύ γρήγορα και οι επόμενες δυο θα είναι μετά από δυο εβδομάδες μέχρι να ξαναδεί τα παιδιά του.

Ο μπαμπάς Disneyland δεν αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας των παιδιών. 


Δεν τα βοηθάει να ετοιμαστούν κάθε πρωί. Δεν τα βοηθάει κάθε απόγευμα με τις σχολικές εργασίες τους ή να φάει μαζί τους και να συζητήσουν το πως πέρασαν την ημέρα τους, δεν είναι εκεί για να τα βάλει κάθε βράδυ για ύπνο.

Ένας μπαμπάς Disneyland χάνει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή με τα παιδιά του, την καθημερινή σύνδεση που είναι τόσο σημαντική για τη διατήρηση μιας σχέσης γονέα - παιδιού.

Ένας μπαμπάς Disneyland είναι περισσότερο σαν ένας θείος ή σαν τους παππούδες τους.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι παππούδες δε χαλάνε ποτέ χατίρια στα εγγόνια τους.

Ένας μπαμπάς Disneyland κάνει το ίδιο.

Δεν βλέπει συχνά τα παιδιά του και έτσι τις ημέρες που τα βλέπει προσπαθεί να κάνει αυτές τις ημέρες, όπως είναι η Disneyland (λούνα παρκ) για αυτά.


ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Η απόφαση πρέπει οπωσδήποτε να δημοσιευτεί στα νομικά περιοδικά και οπωσδήποτε πρέπει να προβληθεί και ο δικηγόρος που την έβγαλε.
    Πέλοπας Λάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS