Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος 45χρονος άνεργος πατέρας 3 παιδιών για κλοπή ρεύματος αξίας... 150 ευρώ!!!


Κατηγορούμενος 45χρονος άνεργος πατέρας τριών παιδιών για κλοπή ρεύματος αξίας... 150 ευρώ!!!


katigoroumenos anergos pateras

Κατηγορούμενος στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ένας 45χρονος άνεργος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος κατηγορείται για ρευματοκλοπή.



Δεκάδες άτομα βρέθηκαν στα δικαστήρια για να του συμπαρασταθούν καθώς βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση και έχει δεχτεί τη βοήθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ η οικογένεια προσφεύγει στα συσσίτια για να επιβιώσει.

Το ηλεκτρικό ρεύμα κόπηκε από το σπίτι στους Νέους Επιβάτες όπου διαμένει η οικογένεια μετά από αίτημα της ιδιοκτήτριας του σπιτιού. Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής και αλληλέγγυοι επανασυνέδεσαν το ρεύμα και ο 45χρονος συνελήφθη στις 14 Μαρτίου.

Σήμερα στο δικαστήριο υπάλληλος της ΔΕΗ ανέφερε ότι ο "κατηγορούμενος" κατανάλωσε... παράνομα ρεύμα αξίας 150 ευρώ προκαλώντας την έντονη αντίδραση όσων πήγαν στα δικαστήρια να συμπαρασταθούν στον 45χρονο. «Πρέπει να μείνεις άνεργος για να καταλάβεις» του φώναζαν.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για να αποσταλούν έγγραφα από τη ΔΕΗ σχετικά με την αξία του ρεύματος που κατηγορρείται ότι κατανάλωσε παράνομα η οικογένεια του 45χρονου.


Πηγή: toxwni.gr
Πηγή: seleo.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS