Ποινή για γέλια έριξε δικαστής σε δασκάλα που είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικους μαθητές της


Η ποινή που έδωσε δικαστής σε δασκάλα που είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικους μαθητές της, είναι για γέλια


daskala mathites


Δασκάλα είχε σεξουαλικές επαφές με πολλούς μαθητές



Ένας δικαστής έριξε την "φοβερή" χρηματική ποινή  των $ 50.000 δολαρίων σε μετρητά, σε μια πρώην δασκάλα που κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς μαθητές. Η χρηματική ποινή είναι συνολική για όλες τις τρεις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σύμφωνα με το www.ajc.com

Η αστυνομία συνέλαβε μια δασκάλα μαθηματικών, την Lori Quigley, πριν από μια εβδομάδα στο σπίτι της στην πολιτεία της Georgia. Η ίδια παραιτήθηκε από τη διδασκαλία του μαθήματος των μαθηματικών μια εβδομάδα πριν από τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με τις αρχές σε μια ένορκη κατάθεση δείχνει ότι η δασκάλα είχε σεξουαλική επαφή μέσα στην σχολική αίθουσα με δύο μαθητές, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2012. Μια τρίτη συνάντηση είχε και με έναν από τους δύο μαθητές και πραγματοποιήθηκε στο Waffle House στην Georgia τον περασμένο Ιανουάριο.

O "τιμωρός" δικαστής David L. Cavender, απαγόρευσε στη Quigley να έχει οποιαδήποτε επαφή (προσωπική, μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή social media) με τους μαθητές ή  με άλλους πρώην μαθητές, και με τα μέλη των οικογενειών τους. Επίσης πρέπει να παραμείνει στην κομητεία όπου ζει και δεν μπορεί να αφήσει την πολιτεία της Georgia, χωρίς προηγούμενη έγκριση του δικαστηρίου.

Ακόμη η Quigley απαιτείται να είναι υπό επιτήρηση όταν βρίσκεται με άτομα κάτω από την ηλικία των 18 ετών.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS