ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ! Μάνα και θεία δηλητηρίασαν βρέφος με ... Βότκα!


Μάνα και θεία δηλητηρίασαν βρέφος με Βότκα!


mana kai theia

Η μητέρα είχε την επιμέλεια του βρέφους



Μια μητέρα και η αδελφή της αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες θέτοντας σε κίνδυνο το ενός έτους βρέφος, αφού του έδωσαν να πιει ... έξι σφηνάκια βότκας.


Το περιστατικό έγινε στο Houston και πρόκειται για την 24χρονη Shamara Batiste, μητέρα του βρέφους και την αδελφή της την 17χρονη Shadreon Sade Jefferson, σύμφωνα με το ABC local.

Οι αρχές λένε ότι στις 8 Φεβρουαρίου, το προσωπικό εκτάκτων αναγκών απεστάλη σε ένα σπίτι στο μπλοκ της TC Jester 7200 κατόπιν που ένα ενός έτους βρέφος κοριτσάκι δεν αντιδρούσε.

Όταν έφτασαν, το κοριτσάκι έκλαιγε και έκανε εμετό. Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης παρατήρησε ότι το παιδί ταλαντευόταν και μύριζε αλκοόλ !! Όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι το παιδί είχε υποστεί δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Ο πατέρας του παιδιού είπε στις αρχές ότι η κόρη του ήταν στην ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ της μητέρας και της θείας της, και το άφησαν σε αυτή την κατάσταση έξω από το σπίτι του.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι όταν οι αρχές έπαιρναν συνέντευξη από την μητέρα σχετικά με το περιστατικό, αυτή αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, η μητέρα παραδέχθηκε ότι είχε δώσει στο βρέφος αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, η μητέρα παραδέχθηκε ότι είχε δώσει στο μωρό να πιει περίπου έξι σφηνάκια βότκας. Το παιδί πλέον δόθηκε στην επιμέλεια του πατέρα.

src="http://cdn.abclocal.go.com/static/flash/embeddedPlayer/swf/otvEmLoader.swf?version=fw1000&station=kfsn&section=&mediaId=9472489&cdnRoot=http://cdn.abclocal.go.com&webRoot=http://abclocal.go.com&configPath=/util/&site=">

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS