Ανώτατος δικαστής ιδρυτής κυκλώματος παιδεραστίας


Ανώτατος Άγγλος δικαστής και σύμβουλος της Βασίλισσας, είναι ο ιδρυτής και χρηματοδότης κυκλώματος παιδεραστίας στην Αγγλία


dikastis


Τέτοια ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΤΗΝΗ δικαστές αποφασίζουν για την τύχη των παιδιών 



Ανώτατος Άγγλος δικαστής και σύμβουλος της βασίλισσας, ο λόρδος Justice Fulford, είναι ο ιδρυτής και χρηματοδότης κυκλώματος παιδεραστίας στην Αγγλία.

Τα στοιχεία γύρω από την διεθνή ελίτ και του κυκλώματος παιδεραστών αρχίζουν να συσσωρεύονται. Πρώτα είχαμε τον φίλο του πρίγκιπα Καρολου με τον βραβευμένο παρουσιαστή του BBC, Σερ Τζιμυ Σαβιλ που κακοποίησε εκατοντάδες παιδάκια. Τώρα βγαίνει και άλλη μπόχα βρομιάρηδων παιδεραστών όπως ο δικαστής που πέρυσι ονομάστηκε ως σύμβουλος της βασίλισσας της Αγγλίας.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι η διαβόητη ομάδα PIE (paedophile information Exchange), Παιδοφιλικη Ανταλλαγή Πληροφοριών, κακοποίησε σε ευρεία κλίμακα παιδιά. 

Ο Δικαστής λόρδος αποκαλύπτεται ως ιδρυτικό μέλος και υπερασπιστής της ομάδας PIE!


Η ελίτ της Αγγλίας μαζί με την κλίκα ΡΙΕ προσπάθησαν μέσω εκστρατείας τους με τον λόρδο και δικαστή να νομιμοποιήσουν το σεξ με μικρά παιδιά. Στην Ευρώπη τα σκάνδαλα παιδεραστίας με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας είναι ατελείωτα....


Πηγή: dailymail.co.uk, katohika.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS