ΜΠΡΑΒΟ!!! Με Νομοσχέδιο δίνουν ως ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο επικοινωνίας, 35% την εβδομάδα, στον γονέα που δεν έχει την επιμέλεια του παιδιού


Με Νομοσχέδιο δίνουν 35% την εβδομάδα ως ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο επικοινωνίας, στον γονέα που δεν έχει την επιμέλεια του παιδιού


koinh epimeleia


Ψήφισαν Νομοσχέδιο και δίνουν το 35% την εβδομάδα, ως Ελάχιστο χρόνο επικοινωνίας του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια με το παιδί του.



Μπράβο!! Έτσι νομοθετούν και βάζουν το σωστό πλαίσιο και στους δικαστές για να κρίνουν για το "Συμφέρον του Παιδιού".


Η πολιτεία του Illinois στις ΗΠΑ ψήφισε νομοσχέδιο για τους γονείς που δεν έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους, δίνοντας τους ως ελάχιστο χρόνο επικοινωνίας το 35% του χρόνου της εβδομάδα! 

Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η επιτροπή που κατάρτισε το νομοσχέδιο αποτελείται όχι μόνο από δικηγόρους και νομικούς αλλά από ειδικούς κλινικούς ψυχολόγους κι από νοσοκόμους που εργάζονται σε ψυχιατρικές κλινικές. 

Στην συνέντευξη τύπου που δίνουν στο παρακάτω βίντεο, θα παρακολουθήσετε να αιτιολογούν και να τεκμηριώνουν τους λόγους που αποφάσισαν να συντάξουν την αλλαγή αυτή στον Νόμο, δίνοντας στον γονέα που δεν έχει την επιμέλεια ως minimum - ελάχιστο χρόνο επικοινωνίας το 35% ανά εβδομάδα! ώστε να μη δίνουν δικαίωμα στον δικαστή να αποφασίζει επικοινωνία ΚΑΤΩ από το 35% του χρόνου του γονέα με το παιδί του !!! 

Δείτε το βίντεο αξίζει το κόπο




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS