Χαλκίδα: Πατριός πέταξε 10χρονο κοριτσάκι από τις σκάλες


Πατριός πέταξε 10χρονο κοριτσάκι από τις σκάλες


Halkida patrios

Πολύ πιθανόν να συλληφθεί και η μητέρα του κοριτσιού για παραμέληση ανηλίκου



Μια κόλαση έζησε ένα 10χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία στα χέρια του 27χρονου πατριού της, που το βράδυ της Κυριακής πήγε να την πάρει από το σπίτι της αδελφής του.

Ο άνδρας εμφανίστηκε μεθυσμένος στο σπίτι και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπά την αδελφή του και τον σύζυγό της. Μετά εισέβαλε στο δωμάτιο της μικρής και αφού την χτύπησε άγρια, την τράβηξε από τα μαλλιά και την πέταξε από τις σκάλες.

Έντρομη η αδελφή του φώναξε αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο. Όταν μάλιστα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν εκεί, ο 27χρονος άρχισε να τους χτυπά και να τους βρίζει.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Τον μετέφεραν στα κρατητήρια, αλλά κι εκεί δέχθηκαν απειλές.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και βλασφημία εναντίον των αστυνομικών. Στον εισαγγελέα μάλιστα υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

Σύμφωνα με το eviazoom είναι πολύ πιθανόν να συλληφθεί και η μητέρα του κοριτσιού για παραμέληση ανηλίκου.


Πηγή: stoxos.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS