Πάτρα: 123 χρόνια φυλακή στον πατέρα και 103 στη μητέρα από τη Λεύκα, που εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους


Πάτρα: Βαριές καμπάνες στους γονείς που έκαναν όργια με τα παιδιά τους!


Πάτρα, βαριές καμπάνες

123 χρόνια φυλακή στον πατέρα και 103 στη μητέρα των παιδιών επέβαλε το δικαστήριο, για μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο...



Ποινή φυλάκισης 123 χρόνων στον πατέρα και 103 στη μητέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στους δύο γονείς από τη Λεύκα οι οποίοι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Το ζευγάρι ήταν προφυλακισμένο από τον Μάιο του 2013 και η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν η γυναίκα φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ότι έκανα». Αυτά τα λόγια μεταφέρθηκαν και στο δικαστήριο, χωρίς η γυναίκα να τα διαψεύσει. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα παιδιά είναι ανήλικα.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS