Κτήνος μητέρα άφηνε να βιάζουν το παιδί της επί πληρωμή!


Κτήνος μητέρα άφηνε να βιάζουν το παιδί της και την πλήρωναν με τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά!


Κτήνος μητέρα

Η ίδια η μητέρα άφηνε να βιάζουν το παιδί της από την ηλικία τον τεσσάρων ετών!



Η αστυνομία του Δουβλίνου συνέλαβε αρκετά άτομα στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με το αν η μητέρα ενός νεαρού κοριτσιού, είχε επιτρέψει να κακοποιούν σεξουαλικά το παιδί της επί πληρωμή.

Επτά άνθρωποι μεταξύ αυτών και η μητέρα συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Νότιο Δουβλίνο χθες, σύμφωνα με την Irish Times.

Η έρευνα άρχισε όταν το παιδί τέθηκε υπό την κρατική φροντίδα το περασμένο έτος, κατόπιν καταγγελιών παραμέλησης του από την μητέρα του. Πηγές ανέφεραν ότι μετά από αυτό, έγινε φανερό ότι υπήρχαν σοβαρά ζητήματα, όταν το κορίτσι είχε επισκέψεις από τη μητέρα της.

Αυτό οδήγησε σε έρευνα στην οποία προέκυψε ότι η μητέρα επέτρεπε σε πολλά άτομα να έχουν πρόσβαση στο παιδί, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών, που αρχίζει από τότε που το κορίτσι ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Η μητέρα της, πιστεύεται ότι πληρωνόταν για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, συχνά με τη μορφή τσιγάρων και αλκοολούχων ποτών, και τέθηκε επίσης υπό κράτηση.

Η κακοποίηση, η οποία κυμαινόταν από σοβαρή σεξουαλική επίθεση και σε βιασμούς, θεωρείται ότι έχει συμβεί στο Νότιο Δουβλίνο.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS