ΦΡΙΚΗ! Σκύλος Husky έφαγε το κεφάλι ενός έξι ημερών μωρού


Φρίκη! Σκύλος Husky έφαγε το κεφάλι ενός μόλις έξι ημερών μωρού!


ΦΡΙΚΗ! Σκύλος Husky έφαγε το κεφάλι ενός έξι ημερών μωρού

"Ο σκύλος έφαγε το κεφάλι του μωρού μου" ήταν οι κραυγές της μητέρας της μόλις έξι ημερών κόρη της που σκοτώθηκε από το σκυλί Αλάσκας Husky.



Ένα έξι ημερών βρέφος κοριτσάκι βρήκε φρικτό θάνατο σήμερα το πρωί σε ένα χωριό της Ουαλίας, μετά από το δάγκωμα ενός σκυλιού Αλάσκας Husky μέσα στο σπίτι της, όπως αναφέρει η Mirror.

Η αστυνομία χαρακτήρισε το θάνατο του βρέφους ως τρομακτικό σε συνδυασμό από τις καταθέσεις που προέκυψαν από τους γείτονες.

Ένας γείτονας είπε ότι η 42χρονη μητέρα του κοριτσιού, Sharon John,  ούρλιαζε "Ο σκύλος έφαγε το κεφάλι του μωρού μου" μετά που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του βρέφους δίπλα στο σκυλί.

Το φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες σε ένα ήσυχο χωριό της Ουαλίας και οι γείτονες αναστατώθηκαν από τις κραυγές της 42χρονης μητέρας που έτρεμε από τον τρόμο και από το σοκ, και μόλις λίγα λεπτά αφότου η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS