Επιδεινώθηκε το ποσοστό των διαζυγίων στις ΗΠΑ


Επιδεινώθηκε το ποσοστό των διαζυγίων στις ΗΠΑ


Επιδεινώθηκε το ποσοστό των διαζυγίων στις ΗΠΑ

Αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των διαζυγίων.



Ο αριθμός των διαζευγμένων Αμερικανών αυξήθηκε σημαντικά για το 2012 και για τρίτη συνεχή χρονιά κατά 2,4 εκατομμύρια !! Αυτό δείχνουν τα νέα στοιχεία από την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Presstv.ir.

Τα ζευγάρια που χωρίζουν στις ΗΠΑ συχνά αντιμετωπίζουν τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα και την ακραία αλλαγή του τρόπου ζωής, που έρχεται ως αποτέλεσμα όταν κάποιος διασπά την οικογένεια σε δύο, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η έκθεση για το 2012 του General Accountability Office διαπίστωσε ότι μετά το διαζύγιο, το οικογενειακό εισόδημα των γυναικών μειώθηκε 41% κατά μέσο όρο. Τα έσοδα επίσης μειώθηκαν 20% για τους άνδρες.

Το αυξανόμενο ποσοστό των διαζυγίων έρχεται και για το ποσοστό των γάμων στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο τον τελευταίο αιώνα.

Λιγότερες γυναίκες στις ΗΠΑ παντρεύονται και περιμένουν πλέον να το πράξουν, σύμφωνα με το National Center for Family and Marriage Research (NCFMR) στο Bowling Green State University.

Οι ερευνητές έχουν προειδοποιήσει ότι από το 1970, το ποσοστό των γάμων στις ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά σχεδόν 60 %.


Σύμφωνα με μια έκθεση της Παγκόσμιας Γονιμότητας από τα Ηνωμένα Έθνη, τον Ιανουάριο, το ποσοστό ατεκνίας μεταξύ των γυναικών πλησιάζει το τέλος της αναπαραγωγικής ηλικίας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι μεταξύ των υψηλότερων ποσοστών στον κόσμο.

Μεταξύ 118 θέσεις για τις οποίες υπάρχουν συγκρίσιμα στοιχεία, μόνο έξι έχουν ποσοστά ατεκνίας υψηλότερα από το ποσοστό των ΗΠΑ, στο 19 %, όπως το Pew Research Center σημειώνει στην ανάλυση της έκθεσης της Παγκόσμιας Γονιμότητας για το 2012.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS