Πέντε μύθοι για τους άντρες που δεν ισχύουν!


Πέντε μύθοι για τους άντρες που δεν ισχύουν!


άντρες


Μπορεί να τους έχεις πιστέψει κατά καιρούς αλλά αν το σκεφτείς λίγο περισσότερο θα καταλάβεις ότι πρόκειται απλά για μύθους. Δες ποιοι είναι οι 5 πιο κοινοί μύθοι που υπάρχουν για τους άντρες και για ποιο λόγο καταρρίπτονται.



1. Δεν είναι συναισθηματικοί

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους για τους άντρες και τα συναισθήματα είναι ο εξής: δεν είναι καθόλου συναισθηματικοί. Μέγα λάθος, καθώς πολλές φορές οι άντρες είναι πολύ πιο συναισθηματικοί από τις γυναίκες. Φυσικά, όμως, δεν το δείχνουν προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να διαφυλάξουν την αρρενωπότητά τους. Οι γυναίκες, από την άλλη μεριά, πρέπει να ενθαρρύνουν τους άντρες να δείχνουν τα συναισθήματά τους.

2. Δεν τους αρέσει να επικοινωνούν

Πες απλά σε έναν άντρα ότι χάθηκες και θα χαρεί πολύ να σου δώσει πληροφορίες για τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο να φτάσεις στον προορισμό σου. Πρόκειται για έναν από τους μύθους τον οποίο δεν πρέπει να λάβεις καθόλου υπόψιν σου καθώς στους άντρες αρέσει πολύ να επικοινωνούν.

3. Έχουν πρόβλημα με τη δέσμευση

Αυτός είναι άλλος ένας μύθος για τους άντρες που οι γυναίκες θεωρούν ότι είναι γεγονός. Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες προσπαθούν όσο γίνεται να αποφεύγουν τη δέσμευση, δεν τους αρέσουν οι ευθύνες και έτσι προτιμούν να απομακρύνονται πριν γίνουν τα πράγματα πολύ σοβαρά. Η αλήθεια είναι, όμως, πως όταν ο άντρας βρει τη σωστή γι’αυτόν γυναίκα, θα παλέψει για τη σχέση του και θα δείξει στην αγαπημένη του πόσο πολύ νοιάζεται.

4. Όλα έχουν να κάνουν με την εμφάνιση

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση των γυναικών, πόσο αδύνατες είναι ή πόσο μακριά πόδια έχουν. Φυσικά και η φυσική σου ομορφιά είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν, όπως το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και εσύ. Αλλά στην πορεία αυτό που θα τον κάνει να μείνει μαζί σου είναι το χιούμορ σου, η συμπεριφορά σου και ο χαρακτήρας σου.

5. Δεν παίρνουν στα σοβαρά την κριτική

Οι γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες δεν παίρνουν στα σοβαρά την κριτική τους. Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος, λένε οι άντρες. Αν νοιάζονται για το άλλο τους μισό και θα ακούσουν την κριτική και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους. Επιπλέον, αυτό που θέλουν είναι να είναι η σύντροφός τους ειλικρινής και να λέει αυτό που σκέφτεται καθώς δεν μπορούν να μαντεύουν όλη την ώρα τη μπορεί να την ενοχλεί.

Πηγή: faysbook.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS