Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης οι γονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά της Πάτρας


Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης οι γονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά της Πάτρας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.




Το ζευγάρι είναι προφυλακισμένο από τον Μάιο του ’13 και η υπόθεση έκανε πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε. (Διαβάστε ΕΔΩ)


Όπως θυμίζει το patrastimes, η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους. 

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το…δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. 

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ότι έκανα».

Tα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του δίχως ευτυχώς να το επιτύχει.

Ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS