Μητέρα βίασε και δολοφόνησε την 3χρονη κόρη της


Μαζί με τον σύντροφό της η γυναίκα κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί και στη συνέχεια το χτύπησε μέχρι θανάτου – «Είμαι υπερήφανη για την κόρη μου», έγραφε στο Facebook.


Μητέρα βίασε και δολοφόνησε την 3χρονη κόρη της


Οργή, θυμό, απορία μπορεί κανείς να νιώσει στο άκουσμα της είδησης ότι μία μητέρα με τον σύντροφό της φέρονται πως κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια χτύπησαν μέχρι θανάτου ένα 3χρονο κοριτσάκι.


Η Σάρα Κρούγκερ, μητέρα του θύματος, ζούσε στην Καλιφόρνια με τον 26χρονο φίλο της Ράιαν Σκοτ Γουόρνερ και τη μικρή της κόρη, Κέιλι.

Η σχέση των δύο με την μικρή έδειχνε να είναι καλή, ενώ η μητέρα της έγραφε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πόσο υπερήφανη είναι για την Κέιλι, πόσο σημαντική της είναι και πώς ο ερχομός της την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Είναι ο κόσμος μου. Είμαι μία υπερήφανη μαμά ενός όμορφου και έξυπνου κοριτσιού», έγραφε στο προφίλ της ενώ αναρτούσε φωτογραφίες που απεικόνιζαν την Κέιλι χαμογελαστή και ευτυχισμένη.


Το ψέμα που έκρυβαν αυτές οι φράσεις αποδείχθηκε εχθές όταν το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό, ενώ το ζευγάρι επιχειρούσε να διαφύγει από την Νάπα της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, από την κατοικία του ζευγαριού συχνά ακούγονταν φωνές και σημειώνονταν βίαια επεισόδια, ενώ μία εβδομάδα πριν τον τραγικό θάνατο της 3χρονης, η αστυνομία είχε κληθεί από τους γείτονες καθώς είχε ξεσπάσει ένα ακόμα βίαιο επεισόδιο ανάμεσά τους.

Λέγεται, μάλιστα, πως οι δύο τους είχαν εμπλακεί το παρελθόν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο βιολογικός πατέρας της Κείλι είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα της περιοχής.

«Δεν το πιστεύω, δε μπορεί να έχει συμβεί. Δεν είναι η Σάρα που γνωρίζω. Αγωνίστηκε τόσο πολύ για την κόρη της», δήλωσε συγκλονισμένη φίλη της παιδοκτόνου.

Το ζευγάρι σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τους επιβληθεί ποινή θανάτου, καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS