Δικαστής διέταξε έναν χωρισμένο μπαμπά να ζητήσει συγνώμη στο facebook για τα επικριτικά σχόλια που έκανε για την πρώην σύζυγό του


Δικαστής διέταξε έναν χωρισμένο μπαμπά να δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook μια απολογητική συγνώμη για την πρώην σύζυγό του ή να πάει στην φυλακή!


Δικαστής


Οι ειδικοί βρίσκουν ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι η Ελευθερία Λόγου και τα Προσωπικά Δεδομένα των ανθρώπων παραβιάζονται και μπαίνουν σε στενά όρια από αυτούς που θα έπρεπε να τα διαφυλάττουν... δηλαδή από τους δικαστές.


Ο φωτογράφος Mark Byron ήταν τόσο ενοχλημένος από την αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου του και τα θέματα της επιμέλειας και επικοινωνίας με το παιδί του, που κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook. 

Αυτό πυροδότησε μια δικαστική μάχη που οδήγησε έναν δικαστή να διατάξει την φυλάκιση του Byron, για την δημοσίευση του στο Facebook ή για να αποφύγει την ποινή της φυλάκισης, να δημοσιεύει στην σελίδα του για 30 ημέρες, κάθε ημέρα, μια "συγγνώμη" για τη σύζυγό του και όλους τους φίλους του στο Facebook, κάτι που οι ειδικοί της ελευθερίας του λόγου βρήκαν ιδιαίτερα ανησυχητικό. 

Δείτε το Βίντεο



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS