Πήρε το «πακέτο», η μάνα που ομολόγησε ότι είχε και ερωτικές επαφές με τον σύντροφο της κόρης της!


Πήρε το «πακέτο» από την κόρη της, η «μάνα» που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της για έρωτες, ξενύχτια και οικονομική ανεξαρτησία. 


Πάμε Πακέτο

Η ανεύθυνη και αδιάφορη μάνα, είχε φτάσει στο σημείο να πλησιάσει ερωτικά ακόμα και τον σύντροφό της κόρης της!




Τα ψεύτικα λόγια της μάνας οδήγησαν την κόρη στην έξοδο του Πάμε Πακέτο - Δεν πίστευε αυτά που άκουγε η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Δείτε το βίντεο

Το δεύτερο πακέτο το βράδυ της Πέμπτης ήταν διαφορετικό και με απρόσμενο φινάλε. Ήταν ένα πακέτο μεταμέλειας μίας μητέρας προς τις τρεις κόρες της, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. 

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής της, η Ειρήνη διαπίστωσε πως έκανε πολλά λάθη, αφού εγκατέλειψε τις τρεις κόρες της στην εφηβεία για να ζήσει όλα αυτά που δεν είχε προλάβει να ζήσει: Έρωτες, ξενύχτια, οικονομική ανεξαρτησία. 

Το μόνο ελαφρυντικό που δίνει στον εαυτό της, ήταν το νεαρό της ηλικίας της. Η αποστολέας ομολογεί δημόσια ότι δεν υπήρξε καλή μητέρα και θέλει με αυτό το πακέτο να στείλει ένα μήνυμα επανένωσης στα παιδιά της. 

Όλες της οι ελπίδες, όμως, εξανεμίζονται όταν μια από τις κόρες της αντιλαμβάνεται τον αποστολέα του πακέτου. 

Την κρίνει σκληρά, τη χαρακτηρίζει ανεύθυνη και αδιάφορη μάνα και μάλιστα αναφέρει ότι είχε φτάσει στο σημείο να πλησιάσει ερωτικά ακόμα και τον σύντροφό της! 

Η κατάθεση ψυχής της κόρης και τα παιδικά της βιώματα φορτίζουν έντονα την ατμόσφαιρα. 

Τα λόγια της μάνας οδήγησαν την κόρη εκτός του πλατό της εκπομπής...

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις!




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS