Συνασπισμός για τις οικογένειες και τα παιδιά ζητεί την σύλληψη δικαστών οικογενειακών δικαστηρίων


Συνασπισμός για τις οικογένειες και τα παιδιά ζητεί την σύλληψη δικαστών των οικογενειακών δικαστηρίων και έχει ειδοποιήσει σχετικά και το FBI.


δικαστές

Συνασπισμός για τις οικογένειες και τα παιδιά στην Καλιφόρνια απαιτεί την έρευνα και τη σύλληψη στο Σαν Ντιέγκο των ηγετών του κλάδου της Βιομηχανίας των Διαζυγίων. 




Ο Συνασπισμός παρέδωσε την αίτηση με επιστολή του προς την ειδική υπεύθυνη πράκτορα του FBI, και προς την Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών της Νότιας Περιφέρειας της Καλιφόρνια, αναλύοντας τους ισχυρισμούς τους για εκβιασμούς, του Οικογενειακού Δικαστηρίου του Σαν Ντιέγκο, και την παροχή χιλιάδων σελίδων με στοιχεία, όπως αναφέρει η WEIGHTIER MATTER

Η επιστολή αυτή, αναφέρεται σε πολυάριθμες παραβιάσεις του αμερικανικού ομοσπονδιακού ποινικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων κατά των πολιτικών δικαιωμάτων και της απάτης σε βάρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, καθώς και τον εκβιασμό ατόμων, την απάτη κατά συρροή, απάτη των υπηρεσιών, της απιστίας, δωροδοκίας, και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από τους δικηγόρους των διαζυγίων, καθώς και των Οικογενειακών Δικαστηρίων.

«Τα εγκλήματα που έχουμε αποκαλύψει είναι πολύ σοβαρά, και περιλαμβάνουν τις παραβιάσεις της ίσης προστασίας των νόμων ενάντια στους γονείς και τα παιδιά, από ληστρικούς δικηγόρους διαζυγίου και τους συνωμότες στο Γραφείο του Εισαγγελέα της πόλης και του Οικογενειακού Δικαστηρίου», δήλωσε ο COLBERN Stuart, πρόεδρος του Συνασπισμού. 
«Ο Συνασπισμός της Καλιφόρνια ζητά τη διεξαγωγή ερευνών και τη σύλληψη των κατηγορουμένων».

Τον Αύγουστο του 2013 στην Καλιφόρνια, ο Συνασπισμός κατέθεσε αγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Επαρχιακό Δικαστήριο για τη Νότια Περιφέρεια της Καλιφόρνιας, κατονομάζοντας δεκάδες δικηγόρους διαζυγίου και τον Δικηγορικό Σύλλογο στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, για εγκλήματα εκβιασμού, εξαπάτησης και εκβιασμού των γονέων. 

Μια πρώτη τροποποίηση της Καταγγελία τους κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και επεκτάθηκε στους ισχυρισμούς αυτούς ώστε να περιλαμβάνουν τον Εισαγγελέα του Σαν Ντιέγκο, την Βοηθό Εισαγγελέα, έναν δικαστή του Οικογενειακού Δικαστηρίου και μια Σύμβουλο του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Σαν Ντιέγκο, για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης, ψευδή σύλληψη, και την κακόβουλη δίωξη.

Μια ακρόαση για την καταγγελία του εκβιασμού, που έκανε ο Συνασπισμός της Καλιφόρνια έχει προγραμματιστεί στις 26 Φεβρουαρίου 2014 στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Επαρχιακό Δικαστήριο για τη Νότια Περιφέρεια της Καλιφόρνιας. 

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS