ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!! Βρετανός πατέρας, βρήκε μέρος στον πλανήτη που δεν δίνουν την επιμέλεια στην μητέρα - πήρε το γιο του από την Αυστρία και τον πήγε εκεί με ιδιωτικό τζετ


Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε μέρος στον πλανήτη που δεν δίνουν την επιμέλεια στην μητέρα βάσει νόμου!! Το ανακάλυψε ένας Βρετανός πατέρας που είναι και δικηγόρος! Πήρε τον γιο του και τον πήγε εκεί με ιδιωτικό τζετ!



Ένας Βρετανός πατέρας που απήγαγε τον τετράχρονο γιο του από τη μητέρα του στην Αυστρία, αποκάλυψε ότι τον πήρε στο σπίτι του σε κάποιο από τα νησιά της Μάγχης γνωστά και ως Channel Islands, όπου οι τοπικοί νόμοι δεν δίνουν το δικαίωμα της επιμέλειας, στις ανύπανδρες μητέρες για τα παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου.



Πρόκειται για τον δικηγόρο και εκατομμυριούχο Stefan Gomoll που πήρε τον 4χρονο γιο του, Caspar, και πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ στο νησί Sark, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο κ. Gomoll έχει εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη για την επιμέλεια με τη μητέρα του Caspar, Dominique Ruggaber, η οποία είναι γερμανικής καταγωγής, αλλά ζει στην Αυστρία, όπου ένα τοπικό δικαστήριο της επιδίκασε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού το περασμένο έτος.

Ο Gomoll είναι κάτοικος του νησιού Sark και είναι επίσης πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Εμπορίου του νησιού.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, επισκέφθηκε την κ. Ruggaber, η οποία από τον Απρίλιο του 2012, ζει στο Baden της Κάτω Αυστρίας, απαιτώντας να δεί τον γιο του, Caspar.

Η Ruggaber επέτρεψε στον Gomoll να πάρει τον Caspar σε μια κοντινή παιδική χαρά, υπό την προϋπόθεση ότι ο πατέρας της, ο παππούς του Caspar, να τους συνοδευσει.

Ωστόσο, όταν ο παππούς πήγε σε μια τουαλέτα, ο Gomoll άρπαξε το παιδί και το οδήγησε στο αεροδρόμιο, όπου επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του αεροπλάνο, πριν η αστυνομία μπορέσει να αντιδράσει για μια προειδοποίηση.

Γυρίζοντας πίσω στο νησί Sark, ο πατέρας υπέβαλε αίτηση για την επιμέλεια του παιδιού σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους, ο οποίος δήλωσε ότι ποτέ ο ίδιος και η Ruggaber ήταν παντρεμένοι, και ζήτησε να έχει το δικαίωμα στην αποκλειστική επιμέλεια.

Η  υπόθεση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εκδικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στα Channel Islands, και μέχρι τότε το παιδί πρέπει να παραμείνει στο νησί Sark.

Η δικηγόρος της μητέρας είπε: "Ο πατέρας έχει κάνει έφεση στις δικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής υπέρ της μητέρας, αλλά μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης δεν ισχύει τίποτα.
Μέχρι να συμβεί αυτό, η μητέρα και το παιδί δεν επιτρέπεται να φύγουν από το νησί. Είναι δύσκολο, να παραμείνει επειδή οι ​​οικονομικοί πόροι δεν είναι απεριόριστοι και μέχρι τώρα πρέπει να μείνει στο νησί Sark".

Ο Gomoll και η Ruggaber χώρισαν τον Απρίλιο του 2012 και αυτή επέστρεψε στην Αυστρία για να ζήσει με το παιδί κοντά στους γονείς της στο Baden. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η Ruggaber επέστρεψε στα νησιά της Μάγχης, αλλά έφυγε και πάλι τον Αύγουστο, μετά που ο Gomoll απείλησε να στείλει τον Caspar στο οικοτροφείο.

Ο Gomoll αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απαγωγής παιδιών στην Αυστρία και ο εισαγγελέας στο Wiener Neustadt ερευνά την υπόθεση. Καθώς το διαβατήριο του Caspar, ήταν στο σπίτι της Ruggaber όταν ο Gomoll πήρε τον γιο του. Η Αυστριακή αστυνομία διερευνά επίσης το γεγονός πώς ο Gomoll κατάφερε να πάρει το παιδί πάνω στο αεροπλάνο χωρίς διαβατήριο.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS