Μπαμπάς καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή πλήρωνε υπερβολική διατροφή για το παιδί !!!


Όλα τα είχαμε ακούσει.. και προστέθηκε κι αυτό το κουλό!
Πατέρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών επειδή έκανε πιο πολλά από όσα χρειαζόταν για το παιδί του!!


Μπαμπάς καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή πλήρωνε παραπάνω διατροφή για το παιδί !!!


Ένας πατέρας θα περάσει ένα εξάμηνο του 2014 πίσω από τα κάγκελα της φυλακής επειδή έκανε πάρα πολλά πράγματα για το γιο του. 


Τι έκανε;
Πλήρωνε υπερβολικά μεγαλύτερη διατροφή για τον γιο του και τον έβλεπε πολύ συχνά, αθετώντας έτσι τους όρους που είχαν κρυφά τροποποιηθεί χωρίς να λάβει γνώση - μια δικαστής τον καταδίκασε σε μια μακρά ποινή φυλάκισης.

Ο λόγος για τον Clifford Hall που έχει κάνει ότι το καλύτερό για την φροντίδα και την διατροφή του 11χρονου γιου του, ο οποίος ζει με την πρώην σύζυγό του. Πλήρωνε την διατροφή του παιδιού του και τηρούσε την επικοινωνία του σε τακτική βάση, όπως αναφέρει το My Fox Houston.

"Είμαι ο πατέρας του, είναι και δική μου ευθύνη να αναλάβω τη φροντίδα του", δήλωσε ο Hall.

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι πληρωμές της διατροφής του παιδιού του είχαν καταβληθεί στο ακέραιο. Κάποια στιγμή ανάμεσα στο τότε και στο τώρα, η συμφωνία της διατροφής του παιδιού μεταξύ του Hall και της πρώην συζύγου του, τροποποιήθηκαν χωρίς να έχει γνώση.
Το ίδιο συνέβηκε και με έναν άλλο όρο της συμφωνίας που αφορούσε την επικοινωνία του με τον γιο του.

Η Δικαστής Lisa Millard βρήκε το ποσό της διατροφής των 3.000 δολαρίων που πλήρωσε ο πατέρας, ως περιφρόνηση κατά του δικαστηρίου!!! Το ίδιο ισχυρίστηκε η δικαστής και για την επικοινωνία του πατέρα με τον γιο του!

Εκτός της εξαμηνιαίας ποινής φυλάκισης, η δικαστής Millard διέταξε ο Hall να πληρώσει τις αμοιβές του δικηγόρου της πρώην συζύγου του.

"Δεν θα μπορώ να είμαι εκεί για το γιο μου, αν πάω στη φυλακή", δήλωσε ο Hall. 

"Δεν θα μπορώ να καταβάλω τη διατροφή του παιδιού από τη φυλακή. Αυτό δεν είναι προς το καλύτερο συμφέρον του παιδιού" είπε ο πατέρας.

Τέτοιες αδέξιες ενέργειες εκ μέρους του δικαστηρίου δεν εξυπηρετούν κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι το παιδί πρόκειται να στερηθεί τον πατέρα του για τους επόμενους 6 μήνες, αλλά και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν τη φυλάκιση του πατέρα του, και ενδεχομένως θα αναγκαστούν να επιδοτήσουν τα έξοδα διαβίωσης της μητέρας αντί των καταβολών της διατροφής του παιδιού.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS