Βαρύ πρόστιμο σε γονείς που απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο σε περίοδο μαθημάτων


Βρετανοί γονείς πλήρωσαν βαρύ πρόστιμο επειδή πήγαν διακοπές με τα παιδιά τους στην Ελλάδα.


Βρετανοί γονείς

Πρόστιμο 1.000£ καλούνται να πληρώσουν δυο γονείς από τη Βρετανία επειδή πήγαν μια εβδομάδα διακοπές στη Ρόδο.


Σύμφωνα με τη Daily Mail o Stewart και η Natasha Sutherland έπεσαν θύματα ενός νέου νόμου που επιβάλει πρόστιμα στους γονείς που απομακρύνουν τα παιδιά από το σχολείο την περίοδο των μαθημάτων.

Έτσι όταν επέστρεψαν από τις οικογενειακές τους διακοπές -πρώτη φορά σε πέντε χρόνια- ήρθαν αντιμέτωποι με το πρόστιμο των 360£ το οποίο σύντομα διπλασιάστηκε επειδή οι γονείς δεν κατέβαλαν το ποσό αρκετά γρήγορα.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο χθες όπου οι Sutherlands κρίθηκαν ένοχοι και αναγκάστηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο που ξεπέρασε τις 1.000£. 

Οι γονείς μιλώντας μετά την υπόθεση είπαν πως ήταν η μόνη εβδομάδα που μπορούσαν να πάρουν κι οι δύο άδεια και πως αν δεν πλήρωναν, κινδύνευαν να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS