Ζήτησε διαζύγιο γιατί ο άνδρας της δεν τρώει τον αρακά με το πιρούνι!


Απίστευτο! Ζήτησε διαζύγιο γιατί ο άνδρας της τρώει τον αρακά με ψωμί και όχι με πιρούνι!


αρακάς


Μια εβδομάδα μετά τον γάμο της, μια γυναίκα στο Κουβέιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της προτιμά να χρησιμοποιεί ψωμί αντί για πιρούνι όταν τρώνε αρακά.



Να σημειώσουμε ότι στο Κουβέιτ κάθε μέρα γίνονται κατά μέσο όρο 18 αιτήσεις διαζυγίου. Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, η ισλαμική νομοθεσία επιτρέπει στους συζύγους να χωρίσουν τις συζύγους του, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο απλά λέγοντας «διαζύγιο» τρεις φορές. Μετά από αυτό ο σύζυγος μπορεί να ακυρώσει τον γάμο μέσα σε διάστημα 90 ημερών. Αντίθετα να μια γυναίκα θέλει διαζύγιο για λόγους όπως η κατάχρηση ή η έλλειψη επικοινωνίας θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια.

Κύρια αιτία των διαζυγίων στο Κουβέιτ είναι η μη αποδοχή των άλλων και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ζευγάρι μπορεί να γνωριστεί μετά το τον γάμο με αποτέλεσμα να μην έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα που το ζευγάρι μπορεί να δει αν πραγματικά ταιριάζουν ή όχι.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS