Ντύθηκε 'Κακοποιημένη Σύζυγος' στα καρναβάλια και λίγο μετά την συνέλαβαν για τον ξυλοδαρμό του φίλου της


Απίστευτο Περιστατικό! Μια γυναίκα που ντύθηκε "κακοποιημένη σύζυγος" τις ημέρες του εορτασμού του Halloween συνελήφθη λίγο αργότερα επειδή πραγματικά ξυλοφόρτωνε τον φίλο της!


κακοποίηση ανδρών


Σε μία αναφορά της αστυνομίας, μια γυναίκα που ντύθηκε ως κακοποιημένη σύζυγος για να ξεφαντώσει τις ημέρες του Halloween σε ένα μπαρ, κατέληξε να είναι στην πραγματικότητα αυτή που κακοποιούσε τον φίλο της και του ασκούσε ενδοοικογενειακή βία.


Πρόκειται για την 26χρονη Cristina Crespo, που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, να κάθεται στο πεζοδρόμιο. Παρακολούθησαν και μια άλλη γυναίκα να την βοηθάει και οι δυο τους πήγανε προς το μπαρ.

Οι αστυνομικοί, υποψιάστηκαν ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αποφάσισαν να μιλήσουν μαζί της. Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι ήταν σε παρακείμενο μπαρ και είχε ντυθεί ως "κακοποιημένη σύζυγος".

Η αστυνομία έμαθε ότι ο φίλος της ήταν μέσα στο μπαρ και είχαν ένα καθορισμένο πρόγραμμα οδήγησης, όταν το ζευγάρι ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι. Το ζευγάρι μάζεψε τα πράγματά του, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί άκουσαν φωνές ακριβώς έξω από το κτίριο.

Όταν πήγαν να ερευνήσουν, είδαν την 26χρονη να ξυλοφορτώνει τον φίλο της, ο οποίος ήταν ντυμένος ως "κακοποιημένος σύζυγός", ενώ ούρλιαζε σε αυτόν. Η 26χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, αλλά έχει διαταχθεί να μην έχει καμία επαφή με το φίλο της.

Δείτε το βίντεο




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS