Πατέρας έδωσε μέρος του συκωτιού του για να σώσει το γιο του


Ένας πατέρας κάνει τα ΠΑΝΤΑ για το παιδί του!


πατέρας και γιος

Ο Muhammed Ali Tariq διαγνώστηκε με μια ασθένεια στο συκώτι, όταν ήταν 9 εβδομάδων. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να επιβιώσει ο μικρός, ήταν να να γίνει μεταμόσχευση συκωτιού, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Ο πατέρας του Muhammed Ali, έδωσε το 20% του συκωτιού του, ώστε με το πέρασμα των χρόνων να μπορέσει να αναπτυχθεί στον οργανσιμό του γιου του και να αφομοιωθεί από τον οργανισμό του.

Ο Muhammed Ali γεννήθηκε το 2012, χωρίς καμία επιπλοκή. Μετά από λίγες εβδομάδες, όμως οι γιατροί παρατήρησαν ότι το συκώτι του μωρού ήταν κατεστραμένο, χωρίς να μπορέσουν να εξηγήσουν τα αίτια.

Ο μικρός έπρεπε να μπει σε λίστα αναμονής για να γίνει μεταμόσχευση του συκωτιού. Ο πατέρας του μωρού, Tariq Mushtaq, αναφέρει ότι δε μπορούσε να περιμένει πότε θα βρεθεί δότης, γι' αυτό αποφάσισε να γίνει ο ίδιος.

Χρειάστηκαν 2 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων, ο Tariq Mushtaq μίλαγε με τους γιατρούς και τους ψυχολόγους για να προετοιμαστεί για την μεταμόσχευση. 

Η εγχείρηση ήταν επιτυχής, αλλά υπήρχε πάντα ο κίνδυνος αιμορραγίας, ενώ οι πιθανότητες θανάτου ήταν 1 στις 200. 

Το 20% του συκωτιού του Tariq Mushtaq, που μεταμοσχεύθηκε αποτελεί το 100% του μεγέθους του συκωτιού, που χρειάζεται ένα παιδί στην ηλικία του γιου του.

Όσο ο μικρός Muhammed Ali θα μεγαλώνει, θα μεγαλώνει και το συκώτι του και τελικά θα αφομοιωθεί όπως τα υπόλοιπα όργανα του οργανισμού του.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS