Τρίκαλα: Διπλό παντρεμένη η νύφη


ΣΟΚ στα Τρίκαλα! Διπλό παντρεμένη η νύφη! 


Τρίκαλα: Διπλοπαντρεμένη η νύφη


Ο αντιδήμαρχος στον δήμο Τρικάλων Θόδωρος Σπανός άκουγε μαινόμενη τη μέλλουσα πεθερά να τον κατηγορεί εντός του δημαρχείου ότι στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος πάντα, πάντρεψε εικονικά την νυν αρραβωνιαστικιά του γιου της με άλλον, δεν είχε προηγούμενο!

Σύμφωνα με το thessalianews, ο αντιδήμαρχος ανοίγοντας τα κιτάπια του ληξιαρχείου, όχι μόνο βρήκε τον γάμο της κυρίας που ήταν βέβαια πραγματικός και όχι εικονικός, αλλά πήρε τηλέφωνο και τον πρώην σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε στο δημαρχείο κρατώντας στα χέρια του τις φωτογραφίες-πειστήρια του γάμου τους!

Η μέλλουσα πεθερά, μετά την αποκάλυψη, κατέρρευσε. Όσο για τον γαμπρό; Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έξω φρενών και κάπως έτσι ο γάμος αναβλήθηκε…

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS