Βρετανίδα ζητάει αποζημίωση από τους δικηγόρους της επειδή δεν της είπαν ότι το διαζύγιο σημαίνει τέλος του γάμου


Βρετανίδα ισχυρίζεται ότι οι δικηγόροι θα πρέπει να της έχουν πει ότι το διαζύγιό της, θα τελειώσει το γάμο της.


Βρετανίδα ζητάει αποζημίωση από τους δικηγόρους της επειδή δεν της είπαν ότι το διαζύγιο σημαίνει τέλος του γάμου


Ζητάει αποζημίωση για επαγγελματική αμέλεια, η Βρετανίδα γυναίκα υποστήριξε ότι οι δικηγόροι θα έπρεπε να της έχουν καταστήσει σαφές ότι ένα διαζύγιο θα μπορούσε να οδηγήσει στον τερματισμό του γάμο της.


Μια Βρετανίδα γυναίκα προσπάθησε να μηνύσει τους πρώην δικηγόρους της για επαγγελματική αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι, παράλληλα με μια σειρά από άλλες καταγγελίες, δεν κατάφεραν να την συμβουλεύσουν ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαζυγίου, θα προκαλέσει αναπόφευκτα το τέλος του γάμου της, σύμφωνα με την Independent.

Η περίεργη υπόθεση - εναντίον δύο δικηγορικών εταιρειών - είχε ήδη απορριφθεί από το δικαστήριο, αλλά αποκαλύφθηκε στα πρακτικά της μεταγενέστερης έφεσης από την αιτούσα κατά την διάρκεια των άλλων πτυχών της υπόθεσής της.

Η Jane Mulcahy είχε υποστηρίξει ότι οι δικηγόροι της θα πρέπει να είχαν καταστήσει σαφές ότι ένα διαζύγιο θα προκαλέσει τον τερματισμό του γάμο της - κάτι το οποίο, η ίδια προφανώς, ήθελε να αποφύγει.

Οι δικηγόροι δεν έλαβαν υπόψη τους την Ρωμαιοκαθολική πίστη της και θα έπρεπε να έχουν συστήσει ένα δικαστικό χωρισμό - ένα βήμα πριν από το πλήρες διαζύγιο - ως εναλλακτική πορεία δράσης, είπε η Βρετανίδα.

Ο ισχυρισμός αποκαλύφθηκε σε μια επακόλουθη έφεση της δικαστικής απόφασης τον περασμένο μήνα, στην οποία ο δικαστής, δήλωσε: "Το πιο εντυπωσιακό από πολλές καταγγελίες της κ. Mulcahy ήταν της αμέλειας κατά δικηγόρων της, που δεν έλαβαν υπόψη την Ρωμαιοκαθολική της πίστη. Παρέλειψαν να της δώσουν τις συμβουλές που ήταν αναγκαίες ενόψει της σταθερής πίστη της στην ιερότητα του γάμου ..."

Η έφεση επίσης απορρίφθηκε.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS