Εξωπραγματική Διατροφή Παιδιού, στην Ελλάδα των 145000 υποσιτισμένων παιδιών και των 4000 αυτοκτονιών


Απίστευτη Απόφαση Πρόκληση στην Ελλάδα, για διατροφή παιδιού 7 ετών!

Εξωπραγματική Διατροφή Παιδιού, στην Ελλάδα


Εξωπραγματικές διατροφές παιδιών, νηπιακής ηλικίας, επιδικάζονται στους Μπαμπάδες στην Ελλάδα των Μνημονίων.



Στην Ελλάδα, των 145.000 μαθητών που υποσιτίζονται, των 4.000 αυτοκτονιών, με το ασυγκρίτως αδιαμφισβήτητο μεγαλύτερο ποσοστό των αυτόχειρων να είναι μπαμπάδες, με άνεργους χωρισμένους μπαμπάδες σε εξαθλίωση να πουλάνε σε αγγελία ζωτικά όργανα τους, με μητέρες που έχουν την επιμέλεια των παιδιών και αντί να μεγαλώνουν τα παιδιά, σερφάρουν στο ίντερνετ και πολλές από αυτές να γεννάνε και να παρατάνε τα παιδιά τους στα ιδρύματα και στα νοσοκομεία, με μπαμπάδες που τους τιμωρεί η δικαιοσύνη γιατί "έκλεψαν" μαρκαδόρους για τα παιδιά τους, με μαμάδες που έρχονται πρώτες στην Ελλάδα στην Κακοποίηση των παιδιών τους, σε μια Ελλάδα που επιδοτεί τον αριθμό των ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ που πολλαπλασιάζονται, διαλύει τον θεσμό της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που αποτελεί το ζωτικό κύτταρο της κοινωνίας, σε μια Ελλάδα των 2,5 εκατομμυρίων ανέργων και των χιλιάδων αστέγων! 

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 


για την κοινωνία, για τους χωρισμένους γονείς - σε ποσοστό 97% είναι οι μπαμπάδες - που στερούνται τα παιδιά τους, εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων επιμέλειας, να έρχονται αντιμέτωποι με την αναλγησία και το σκληρό πρόσωπο της δικαιοσύνης που παραβλέπει όλα τα προαναφερόμενα.


Στην Ελλάδα του 2014 λοιπόν, υπάρχουν παιδιά που οι γονείς τους που η δικαιοσύνη τους έχει δώσει την επιμέλεια - σε ποσοστό 97% οι μαμάδες - μετατρέπουν τα παιδιά τους σε οικονομική συναλλαγή. Η έννοια "μαμά" και "μπαμπάς", πάνε περίπατο.
Το αποκαλύπτει και η έρευνα που διενεργήθηκε από τον Σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ. 

Αν είσαι γονιός το μεγαλώνεις γιατί αγαπάς το παιδί σου! Όταν όμως το παιδί σου το βλέπεις σαν χαρτονόμισμα του Ευρώ, παύεις να είσαι γονιός!

Αυτό αποδεικνύεται στις χιλιάδες αποφάσεις των υπέρογκων διατροφών όπως και στην παρακάτω πρόσφατη απόφαση Ελληνικού Δικαστηρίου.


απόφαση διατροφής





Όπως θα παρατηρήσατε στα υπογραμμισμένα σημεία, το παιδί είναι μόλις επτά (7) ετών και διαμένει με την μητέρα του που έχει την επιμέλεια, την φύλαξη του, την έχει αναλάβει τρίτο πρόσωπο με αμοιβή 800 Ευρώ !!! φυσικά κατ εντολή της μητέρας...ενώ οι λοιπές δαπάνες κλπ είναι "...ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ", έτσι αναφέρει η απόφαση.

Ποιες είναι αυτές οι "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ" των σημερινών παιδιών που είναι επτά (7) ετών στην Ελληνική Επικράτεια των τριών μνημονίων κλπ, και σε τι ποσό το αντιλαμβάνεται, το μεταφράζει και το προσδιορίζει ο δικαστής; 

Θα το δείτε στην παρακάτω φώτο.



απόφαση διατροφής





























Λοιπόν, ο Έλληνας Δικαστής έκρινε ότι ένα επτάχρονο παιδί στην Ελλάδα με τις "συνήθεις δαπάνες των συνομηλίκων του" μεταφράζονται σε 4.000 ΕΥΡΩ τον μήνα, συνολικά !!!!

Οπότε, καλείται τώρα αυτός ο "κακός" μπαμπάς, που βλέπει το παιδί του, συνολικά 67 ημέρες ανα ημερολογιακό έτος, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα - όχι γιατί οι μπαμπάδες δε τα θέλουν παραπάνω μέρες τα παιδιά τους αλλά επειδή έτσι ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ οι Δικαστικές Αποφάσεις - ο μπαμπάς, που δεν είναι υποχρεωμένη από τον νόμο η μητέρα που έχει την επιμέλεια, να τον ενημερώνει για σημαντικά θέματα που αφορούν το παιδί όπως εκπαίδευση, κλπ, να πληρώσει το προκλητικό ποσό των 1.800 Ευρώ μηνιαίως!!!

Δείτε το.


απόφαση διατροφής


Γνωρίζουμε ότι ο φίλος, που μας έστειλε την εν λόγω δικαστική απόφαση του και που με την έγκριση και συγκατάθεση του δημοσιεύουμε δεν είναι μεγιστάνας αλλά και να ήταν..αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Αποτελεί πρόκληση, διότι όταν ακούμε ένα παιδί 7 χρονών να "θέλει" διατροφή, δια μέσω της μητέρας του που έχει την επιμέλεια, 4.000 ευρώ μηνιαίως, τότε αλλού πάει ο νους μας.

Αποτελεί πρόκληση, διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε σε τι ύψος θα φτάσει η διατροφή του παιδιού μέχρι να γίνει 18 χρονών.

Αποτελεί πρόκληση, να μεταφράζονται τα 4.000 ευρώ το μήνα ως "συνήθεις δαπάνες" του κάθε συνομηλίκου παιδιού των 7 ετών στην Ελλάδα!

Επαληθευόμαστε, ότι οι μητέρες που έχουν την επιμέλεια των παιδιών, στην αίθουσα του δικαστηρίου, λειτουργούν ως “μάνατζερ” των ίδιων των παιδιών τους, που το κοστολογούν, και προσπαθούν να λάβουν όσο περισσότερα χρήματα μπορούν για την πάρτη τους. 

3 σχόλια:

  1. 1800 ? εγώ έδινα 2600 μετά τα ασφαλιστικά και 2200 πρωτόδικα ... Τώρα περιμένω εφετείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα, δεν μπορω να καταλαβω τις αποφασεις αυτες. Εκτος και ο πατερας βγαζει 10 - 20 χιλιαρικα το μηνα οποτε μπαινει και αυτο στον υπολογισμο. Βεβαια το θεμα ειναι και το τι βγαζει πραγματικα και οχι το τι αλχημειες κανουν οι δικηγοροι για να κανουν τα 2 χιλιαρικα που μπορει να βγαζει κανεις να φαινονατι 3 φορες απανω.

    και βεβαια το προκλητικο ειναι το "συνηθεις αναγκες " που ανερχονται σε 4000
    εγω με 4000 στα 40 μου θα ζουσα βασιλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS