ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ! Ζευγάρι νέων μηνύει δικαστή. Ο λόγος ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ


Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό που έπαθε ένα ζευγάρι νέων είναι οι ίδιες με τις πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το λαχείο. 
Αλλά κάθε εβδομάδα ... κάποιος κερδίζει το λαχείο.


ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ! Ζευγάρι νέων μηνύει δικαστή. Ο λόγος ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ


Ένα νεαρό ζευγάρι Ιρλανδών με ένα μικρό παιδί νιώθουν ότι έχουν καταστραφεί, αφού φέρεται να ανακαλύπτουν ότι είναι στην πραγματικότητα ... ετεροθαλής αδέλφια!

Το ζευγάρι, που μεγάλωσε μακριά ο ένας από τον άλλο και συναντήθηκαν πριν από δύο χρόνια, είπαν στην εφημερίδα The Mail on Sunday, ότι η εξέταση DNA που κάνανε τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ότι έχουν τον ίδιο πατέρα!

Το νεαρό ζευγάρι, σκοπεύει τώρα να αναζητήσει αστικές ευθύνες εναντίον ενός δικαστή και ενός παιδοψυχολόγου που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση.

Η Απίστευτη και Τραγική Ιστορία

Ο πατέρας των δυο νέων, είχε άγνοια ότι είναι ο πατέρας του νεαρού κι ότι τον απέκτησε όταν είχε μια βραχυπρόθεσμη σχέση με την μητέρα του. Έπειτα από κάποια χρόνια ο πατέρας εγκαταστάθηκε με την τρέχουσα οικογένειά του σε παραπλήσιο μέρος.

Μόλις έμαθε για τη γέννηση του νεαρού, περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα, προχώρησε σε μια νομική μάχη για να αποκτήσει πρόσβαση στο γιο του.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το παιδί ΔΕΝ θα πρέπει να έχει καμία γνώση του πραγματικού πατέρα του ή να έχει πρόσβαση σε αυτόν!

"Όταν μάθαμε ότι είμαστε ετεροθαλή αδέλφια νιώσαμε ότι είχαμε καταστραφεί", είπε ο νεαρός, ο οποίος έχει αποφασίσει να κρατήσει την ταυτότητά της οικογένειάς του κρυφή για χάρη του γιου τους.
"Όταν μάθαμε το αποτέλεσμα του τεστ DNA, ήταν όπως, όταν ακούτε για κάποιον φίλο σας ότι έχει πεθάνει ή όπως όταν είστε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα".

Η απόφασή τους να παντρευτούν θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικές μάχες, καθώς η σχέση τους θεωρείται παράνομη στα μάτια του νόμου, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

Το ζευγάρι δήλωσε την απόφασή τους να διατηρήσουν την ανωνυμία τους λόγω του φόβου του εμπαιγμού και ακόμα περισσότερο για να προστατεύσουν το γιο τους, που πιστεύουν ότι θα πρέπει να μην στιγματιστεί από την κοινωνία και το σχολείο.

"Μεγαλώσαμε σε ξεχωριστές πόλεις περίπου 100 μίλια [ 160 χιλιόμετρα ] μακριά" είπε ο νεαρός.

"Συναντηθήκαμε τυχαία σε μια πόλη που κανένας από μας δεν είναι από εκεί. Εμείς ποτέ δεν είχαμε ξανασυναντηθεί και υπάρχει περίπου μια διαφορά δύο ετών μεταξύ μας στην ηλικία".

Το ζευγάρι είπε ότι ελπίζει μιλώντας δημόσια για αυτό θα βοηθήσει και άλλους που είναι σε παρόμοιες καταστάσεις.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS