Χωρισμένη μητέρα έχασε την επιμέλεια των δυο παιδιών της επειδή έκανε έκτρωση


«Νιώθω σαν να έχω πέσει θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού» είπε η μητέρα που έχασε την επιμέλεια των παιδιών της γιατί έκανε άμβλωση και χαρακτηρίστηκε ως ένας «ακατάλληλος γονέας».


Χωρισμένη μητέρα έχασε την επιμέλεια των δυο παιδιών της επειδή έκανε έκτρωση


Μια χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών που έχασε την επιμέλεια τους, γιατί έκανε έκτρωση δήλωσε ότι η διαδικασία την έχει κάνει να αισθάνεται σαν να ήταν «θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού».

Η 38χρονη Lisa Mehos, ήταν παντρεμένη με τον τραπεζίτη του Χιούστον Manuel Mehos για πέντε χρόνια πριν χωρίσουν το 2011. Είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν άντρα, ένα χρόνο αργότερα, έμεινε έγκυος και διέκοψε την εγκυμοσύνη, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Τώρα, ο δικαστής χρησιμοποιεί αυτό σε βάρος της και την έχει κρίνει ακατάλληλη μητέρα, παραδίδοντας προσωρινά την επιμέλεια στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Χιούστον Green Bank.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post, είπε: «Είμαι διαζευγμένη. Δεν είμαι η Μητέρα Τερέζα! Νιώθω σαν να έχω ξυλοδαρθεί και βιαστεί».
«Έκανα σεξ με κάποιον που ήξερα για 20 χρόνια, και είμαι κατά κάποιο τρόπο απαίσια, κακή γονέας!»

Η μητέρα έχασε προσωρινά την επιμέλεια της κόρης της Macy, 6 ετών, και του γιου της John, 4 ετών, τον Αύγουστο και τώρα φοβάται ότι θα τους χάσει για πάντα μετά που η δικηγόρος του πρώην συζύγου της πήρε στα χέρια της τα ιατρικά αρχεία της.

Η Lisa τώρα βλέπει τα παιδιά της, μόνο τις Δευτέρες και εναλλάξ Σαββατοκύριακα. 


Έτσι είναι ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, αν ήσουν καλή μητέρα να μην "σκότωνες" το άλλο το παιδάκι κάνοντας έκτρωση. 
Αλλά βέβαια πως θα έπαιρνες όμως την υπερδιατροφή από τον μεγαλοτραπεζίτη πρώην σύζυγό σου αν το κρατούσες κι εκείνο το παιδάκι από τον γκόμενο;
Το ίδιο το παιδί που αποφάσισες να το σκοτώσεις...σε εκδικήθηκε!




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS