Μπαμπάς ξεκινάει απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού για τα Δικαιώματα των Μπαμπάδων


Αδικημένος μπαμπάς ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού.


Μπαμπάς ξεκινάει απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού για τα Δικαιώματα των Μπαμπάδων


Ένας ακτιβιστής μπαμπάς που παλαιότερα είχε σκαρφαλώσει στις πύλες του Buckingham Palace και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, έχει αρχίσει απεργία πείνας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον στο Oxfordshire.

Ο 48χρονος μπαμπάς Tony Ashby που είναι μέλος των New Fathers 4 Justice, έγινε πρωτοσέλιδο για την παραβίαση της απαγορευμένης ζώνης στο αεροδρόμιο του Heathrow και την αναρρίχηση του πάνω στην στέγη του σπιτιού του αναπληρωτή ηγέτη Harriet Harman του κόμματος των Εργατικών, έχει στήσει μια σκηνή και θα περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων κάνοντας απεργία πείνας ζητώντας να αλλάξουν οι κανόνες για την επιμέλεια και την υιοθεσία που δεν είναι δίκαιοι για τους μπαμπάδες.

Μπαμπάς ξεκινάει απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού για τα Δικαιώματα των Μπαμπάδων

Για την ημέρα των Χριστουγέννων, ο αδικημένος μπαμπάς θα στρώσει ένα τραπέζι "με όλες τις γαρνιτούρες", εκτός από τρόφιμα, και κάλεσε προσωπικά τον πρωθυπουργό να συμμετέχει μαζί του.

Ο ίδιος είπε: "Θέλω να βγει, να μου φέρει ένα κομμάτι γαλοπούλας, και να συζητήσει την κατάστασή μου."

Ο κ. Ashby είπε ότι ξεκίνησε την εκστρατεία για καλύτερα δικαιώματα για τους μπαμπάδες, όταν τα παιδιά του τοποθετήθηκαν στη φροντίδα θετών γονέων, επειδή κρίθηκε διανοητικά ανίκανος να τα φροντίσει, όπως αναφέρει η Witney Gazette.

Ισχυρίζεται ότι η απόφαση αυτή και οι ισχυρισμοί ότι δεν μπορεί να φροντίσει τα παιδιά του είναι λάθος, και έχει δαπανήσει περισσότερες από £ 10.000 λίρες Αγγλίας αγωνιζόμενος για αυτό το θέμα στα δικαστήρια.

GIVE DADS EQUAL RIGHTS




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS