Μητέρα τριών παιδιών προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της για 5.000 δολάρια για να καλύψει χρέος της από ναρκωτικά


Είναι μια περίπτωση που συγκλόνισε μέχρι και βετεράνους αστυνομικούς.



Μια 24χρονη γυναίκα προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους για 5.000 δολάρια, για να καλύψει τα πρόστιμα και τα τέλη που σχετίζονται με την κακουργηματική κατηγορία περί ναρκωτικών.

Η αστυνομία της Elizabethtown έλαβε επίγνωση των εγκλημάτων της Leeanna Brown όταν η ξαδέλφη της, Luonda Martin - η οποία έχει την επιμέλεια από το νεογέννητο κοριτσάκι - πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ανάφερε την Brown για την προσπάθεια thw να πάρει πίσω την κόρη της.
Η Martin είπε στην αστυνομία ότι σκόπευε να υιοθετήσει το μωρό - που δεν έχει ονομαστεί - αλλά ότι η Brown είχε αλλάξει το μυαλό της και αποφάσισε να δώσει το μικρό κορίτσι σε κάποιον άλλο, σύμφωνα με την The News -Enterprise.

H Brown - η οποία έχει ήδη καταδικαστεί για απάτη και κλοπές σε καταστήματα - χρεώθηκε τον Ιούλιο με μη πληρωμή των προστίμων και για πρώτου βαθμού κατοχή ναρκωτικής ουσίας.

Γέννησε στις 26 Νοεμβρίου .
Η Brown κατηγορείται ότι προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της σε μια γυναίκα για $ 5.000, ωστόσο, η διαπραγμάτευση έπεσε κατευθείαν.
Πρόσφερε έπειτα το παιδί στην ξαδέλφη της , αλλά μόνο αν η Martin θα κάλυπτε τα πρόστιμα της και τα δικαστικά έξοδα. Η Brown έχει επίσης άλλες δυο κόρες του - μια ενός έτους και μια δύο ετών.
Η παραπομπή στην σύλληψη, στην υπόθεση, δείχνει το πρόσωπο στο οποίο η Brown προσπάθησε να πουλήσει το μωρό της, έχει επίσης την προσωρινή κηδεμονία των άλλων δύο παιδιών.

Ωστόσο, η αστυνομία ανακάλυψε ότι το ενός έτους κοριτσάκι το είχε στη φροντίδα του ένα άλλο ζευγάρι, για τουλάχιστον επτά μήνες. Όλα και τα τρία παιδιά απομακρύνθηκαν εκτάκτως από το Child Protective Services. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται αντιμετωπίζουν επίσης ατομική ποινική δίωξη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Είναι παράξενο», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Δεν μπορείς έτσι αυθαίρετα να παίρνεις μια απόφαση "Πάω να δώσω αυτό το παιδί στο πρόσωπο Α, Β ή Γ" και να παίρνεις χρήματα σε αντάλλαγμα για αυτό. Όχι. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS