Μητέρα διαφήμιζε το 4 μηνών βρέφος της για πώληση στο διαδίκτυο για τα Χριστούγεννα


Μητέρα διαφήμιζε το 4 μηνών βρέφος της για πώληση στο διαδίκτυο για τα Χριστούγεννα
Φωτο Telegraph & Argus

Χριστουγεννιάτικα, μητέρα ζητούσε £ 150.000 λίρες Αγγλίας για να πουλήσει ένα "όμορφο" αγοράκι, και μάλιστα έγραψε ότι αυτοί που θέλουν απλά να περάσουν την ώρα τους να μην ανταποκρίνονται στην αγγελία.


Η μητέρα, η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αλλά ζει μέσα στην περιοχή του Μπράντφορντ, τοποθέτησε μια σειρά από διαφημίσεις για πώληση σε διάφορες ιστοσελίδες.

Το ανατριχιαστικό ήταν ότι έγραψε: "Μωρό αγοράκι για πώληση. Έρχεται με όλα όσα περιλαμβάνονται. Απαιτείται Κατάθεση για να μη σπαταλάμε χρόνο".

Σύμφωνα με το άρθρο της Telegraph & Argus, τα συνδεδεμένοι δίκτυα των ενδιαφερομένων γονέων έθεσαν γρήγορα τον κώδωνα του κινδύνου. Ένας από αυτούς που βρέθηκε σε εγρήγορση ήταν ο Mike Curtis, 57 ετών, ένας λομπίστας και δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα προστασίας του παιδιού.
Είπε: «Όταν βλέπεις αυτό το είδος του πράγματος, σκεφτόμουν, είναι αυτό πραγματικό, ή είναι ένα αστείο; Τότε σκέφτηκα, με αυτό τον τρόπο, αυτό δεν είναι σωστό. Υπάρχει κάτι πραγματικά, πραγματικά δεν είναι σωστό".

Οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αρχές έχουν βρει την μητέρα και το μωρό. Η αστυνομία είπε το βρέφος βρέθηκε να είναι υγιείς και καλά φροντισμένο, και τώρα περιθάλπεται με συγγενείς και υπό την επίβλεψη των κοινωνικών υπηρεσιών, ενώ η μητέρα έλαβε ψυχολογική υποστήριξη.

Το περίεργο όμως είναι ότι παρολαυτά δεν αναμένονται ποινικές διώξεις εναντίον της.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS