Πατέρας που ήταν σε διαμάχη για επιμέλεια, έριξε τον 3χρονο γιο του από κτίριο 52 ορόφων και μετά πήδηξε κι ο ίδιος


Οι δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια παιδιών, φέρνουν τους γονείς σε ακραίες πράξεις.


ΜΠΑΜΠΑΣ Πατέρας που ήταν σε διαμάχη για επιμέλεια, έριξε τον 3χρονο γιο του από κτίριο 52 ορόφων και μετά πήδηξε κι ο ίδιος

Ένας άνδρας που βρίσκεται σε μια διαμάχη για την επιμέλεια, υποτίθεται ότι θα επέστρεφε τον 3χρονο γιο του στη μητέρα του την Κυριακή, αντί όμως να το επιστρέψει έριξε το παιδί από τη στέγη ενός 52 ορόφων κτίριο διαμερισμάτων στο Μανχάταν, κι ο ίδιος έκανε το άλμα προς τον θάνατό του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε μια επείγουσα κλήση που έκανε αναφορά για δύο άλτες από το κτίριο στο Upper West Side γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής, βρήκαν τον Dmitriy Kanarikov, 35 ετών, από το Μπρούκλιν, και το μικρό αγόρι, στις στέγες από δύο ξεχωριστά γειτονικά κτίρια, όπως αναφέρει η AOL.com.

Η μητέρα του αγοριού που είχε την επιμέλεια του και ο πατέρας, ο οποίος είχε το δικαίωμα της επίσκεψης - επικοινωνίας, έπρεπε να παραδώσει το παιδί πίσω στη μητέρα του, σε ένα αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ένας γονέας και παιδί, έχουν εμπλακεί σε μια μοιραία πράξη άλματος θανάτου από μια πολυκατοικία της Νέας Υόρκης.

Τον Μάρτιο, μια γυναίκα που κρατούσε το βρέφος - γιο της στην αγκαλιά της, πήδηξε από ένα 8 ορόφων κτίριο στο Harlem όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, αλλά το 10 μηνών παιδί επέζησε. Οι αρχές είχαν βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι της.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS