Αποκάλυψη: Οι Fathers 4 Justice ήταν μεγαλύτερη απειλή από ότι οι τρομοκράτες, στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο


Αποκάλυψη: Οι Fathers 4 Justice ήταν μεγαλύτερη απειλή από ότι οι τρομοκράτες του κυβερνοχώρου, στους Ολυμπιακούς αγώνες στον Λονδίνο

Πιο σοβαρός κίνδυνος ήταν οι Fathers 4 Justice, μπορούσαν να φέρουν μεγαλύτερη αναστάτωση στον κόσμο από ότι οι τρομοκράτες του κυβερνοχώρου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, δήλωσε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής Λόρδος Sebastian Coe.


Ο Coe είπε ότι παρά τις μεγάλες επενδύσεις στην άμυνα στον κυβερνοχώρο των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν, οι διοργανωτές αφιέρωναν περισσότερο χρόνο στον περιορισμό των κινδύνων από τις τοπικές πολιτικές ομάδες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της V3.co.uk

"Στο τέλος θα έχετε πάντα τους στάνταρντ τομείς κινδύνου και ανησυχίας και ότι προφανώς θα περιλαμβάνουν τρομοκρατικές πράξεις", είπε κατά τη διάρκεια της RSA 2013.

"Αλλά τότε έχεις άλλες ανησυχίες για την ασφάλεια. Η τρομοκρατία είναι μόνο ένα μέρος. Θα πρέπει να έχεις προβλέψει και τα απρόβλεπτα, για τα πάντα - τις πράξεις του Θεού, τα ατυχήματα, τον καιρό, τις πανδημίες γρίπης, που είναι η φύση της ασφάλειας . . ."

"Στο τέλος, οι περισσότερες από τις προκλήσεις δεν ήταν οι τρομοκράτες, ο κυβερνοχώρος ή άλλες, ήταν εγχώριες. Οι απειλές ήταν εσωτερικής φύσεως, όπου θα υπήρχε ένα πιθανό παράθυρο για ορισμένες ομάδες - που περιελάμβανε τα πάντα, από τους Fathers 4  Justice μέχρι τους οδηγούς ταξί, θυμωμένους που δεν θα επιτρέπουν την είσοδο στις Ολυμπιακές λωρίδες - να προκαλέσουν διαταραχή που έτειναν να είναι στο επίπεδο της απειλής".



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS