Μπαμπάς καταδικάστηκε επειδή απείλησε να σκοτώσει δικαστή σε υπόθεση επιμέλειας του παιδιού του


Ένας μπαμπάς καταδικάστηκε όταν απείλησε να σκοτώσει έναν δικαστή οικογενειακού δικαστηρίου σε υπόθεση επιμέλειας του παιδιού του.



Μια επιτροπή ενόρκων καταδίκασε έναν άνδρα από το Μάντσεστερ την Τρίτη, επειδή απείλησε να σκοτώσει ένα δικαστή οικογενειακού δικαστηρίου, σε αντίποινα για την απόφαση εναντίον του σε μια υπόθεση επιμέλειας του παιδιού του.

Ο 48χρονος Gregory Gifford, καταδικάστηκε για τρεις κατηγορίες, για απειλές σε έναν δικαστή, για την αποστολή απειλητικών e-mails προς την αστυνομία και την υπόσχεση ότι θα σκοτώσει ένα δικαστή, τον Paul Moore, όπως αναφέρει η New Hampshire Union Leader.

Σε ένα από τα e -mail έγραψε ότι "ο δικαστής Moore είναι ένας νεκρός για την απαγωγή του γιου μου, χωρίς τη δέουσα διαδικασία."

Τα απειλητικά e-mails στάλθηκαν την 25η Οκτωβρίου του 2012, και ακολούθησαν παρόμοια μηνύματα στο Γραφείο των Υπηρεσιών του Πολίτη, μεταξύ των οποίων ένα που έλεγε, " πρόκειται να ξεκινήσω να σκοτώνω ανθρώπους. Ρωτήστε τον δικαστή Moore, πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν πριν πάρω τη δέουσα διαδικασία μου".

Ο δικαστής Kenneth McHugh διέταξε ο Gifford να παραμείνει προφυλακισμένος στην φυλακή Rockingham County, ενώ ο ίδιος περιμένει την καταδίκη. Ο Gifford αντιμετωπίζει από 7 ½ μέχρι 15 χρόνια φυλάκισης για κάθε μία από τις κατηγορίες.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS