Ρομά έχει στήσει «βιομηχανία επαιτών» με τα ανήλικα παιδιά του - Τα στέλνει για επαιτεία στα φανάρια



Βιομηχανία εκμετάλλευσης των ίδιων του των παιδιών έχει στήσει ένας Ρομά που μένει στην Πάτρα. 


Σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν την κατάσταση, ο πατέρας που μένει στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, πλουτίζει από τα ίδια του τα παιδιά.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, (σημ. τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση του thebest.gr), o πατέρας αναγκάζει τα οχτώ παιδιά του, να ζητιανεύουν στα φανάρια ή να του φέρνουν άχρηστα σιδερικά τα οποία αυτός μεταπωλεί.

Μάλιστα, αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους περίοικους είναι ότι ο πατέρας κυκλοφορεί με πολυτελές ΙΧ, ενώ τόσο η γυναίκα του, όσο και τα παιδιά του, με κουρέλια.

Οι κάτοικοι δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, καθώς από το διαμέρισμα που διαμένει η οικογένεια, ακούγονται συχνά φωνές και κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί και να ασκείται βία από τον πατέρα.

Δυστυχώς αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική αφού αρκετές οικογένειες Ρομά, κυρίως από Βαλκανικές χώρες), φέρνουν τα παιδιά τους στην Ελλάδα για να ζητιανεύουν.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS