«Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού»

«Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού» 



«Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού»

Το βιβλίο αυτό αποτελεί την βίβλο της Συνεπιμέλειας


Οι συγγραφείς ο Kyle Pruett, παιδοψυχίατρος, και η Marsha Kline Pruett, παιδοψυχολόγος, είναι δύο κορυφαίοι επιστήμονες στο είδος τους και ταυτόχρονα δύο γονείς που μεγάλωσαν τέσσερα παιδιά και έχουν δύο εγγόνια.

Στο βιβλίο αυτό Δύο γονείς για την ανατροφή του παιδιού (Partnership Parenting) μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία τους. 

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. διαπίστωσε, ότι πίσω από τα προβλήματα στην οικογένεια και την ανατροφή των παιδιών βρίσκεται η σχέση του ζευγαριού. Το βιβλίο αυτό επιλέχθηκε γιατί πραγματεύεται την σχέση του ζευγαριού και δίνει πρακτικές λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς και των ζητημάτων που προκύπτουν κατά την άσκηση της γονεϊκής τους ιδιότητας. 

Η έκδοση του βιβλίου "Δύο Γονείς για την Ανατροφή του Παιδιού",αποτελεί επιλογή του ΓΟΝΙΣ με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας πιστεύοντας ότι αυτό περνάει μέσα απο τις συλλογικές προσπάθειες και την ανάληψη της προσωπικής ευθύνης.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί την βίβλο της Συνεπιμέλειας 


Είναι ένας οδηγός για τη συν-ανατροφή του παιδιού, με ξεκάθαρους και τεκμηριωμένους τρόπους διαχείρισης καταστάσεων της καθημερινότητας, από τον ύπνο του παιδιού και το τάισμα του μέχρι την πειθαρχία και το σχολείο. Μέσα από παραδείγματα και καταστάσεις της καθημερινότητας δίνονται επίσης έμφαση και λύσεις για την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας ως γονείς και ως ζευγάρι. 

Απευθύνεται σε ζευγάρια γονέων τόσο εντός όσο και εκτός γάμου, σε γονείς ανασυσταμένων οικογενειών που προέρχονται από διαζύγιο, σε μελλοντικούς γονείς, αλλά και σε ειδικούς που ασχολούνται με την οικογένεια και το παιδί όπως δικαστές, δικηγόρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, παιδοψυχίατρους, συμβούλους οικογένειας και προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδευτικούς.
Ένα βιβλίο που είναι χρήσιμο εργαλείο για την σχέση του ζευγαριού και κατ' επέκταση για την αρμονική συνεργασία των γονέων στην ανατροφή του παιδιού. Ο αναγνώστης αποκτά την δυνατότητα κατανόησης του άλλου γονέα και των επιλογών του και παράλληλα τις δεξιότητες γύρω από την άσκηση της συνεργατικής γονεϊκής ιδιότητας. Εξαιρετικά χρήσιμο για ειδικούς αλλά και για όσους αποφασίσουν να γίνουν γονείς. 
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το βιβλίο μπορούν να απευθύνονται στον ΓΟΝ.ΙΣ και στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. 

ΓΟΝ.ΙΣ. Κάθε πέμπτη στα γραφεία Αιόλου 102 (Ομόνοια) και στο τηλ. 210 3251850 

ΙΑΝΟΣ , Σταδίου 24 , Αθήνα 
Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 20:30, στη Σταδίου 24 έγινε παρουσίαση του βιβλίου στον ΙΑΝΟ



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS