Νεαρή μητέρα 2 παιδιών φυλακίστηκε όταν ψευδώς κατηγόρησε τον σύντροφο της φίλης της, για βιασμό


- Μια 25χρονη μητέρα δυο παιδιών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών για διαστρέβλωση της δικαιοσύνης.
- Η μητέρα σπατάλησε 100 ώρες των αστυνομικών αρχών επινοώντας τις επιθέσεις.


Νεαρή μητέρα 2 παιδιών φυλακίστηκε όταν ψευδώς κατηγόρησε τον σύντροφο της φίλης της, για βιασμό


Μια νεαρή μητέρα φυλακίστηκε για την κατασκευή δύο ψευδών ισχυρισμών βιασμού, όταν μέσα σε λίγες ώρες, ενώ ήταν μεθυσμένη, κοιμήθηκε με τον σύντροφο μιας φίλης της.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο, να σας υπενθυμίσουμε περασμένο άρθρο μας :

Η 25χρονη, Ashleigh Loder, σπατάλησε τουλάχιστον 100 ώρες από τον χρόνο της αστυνομίας επινοώντας τις επιθέσεις.
Πρώτα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από δύο αγνώστους σε ένα δρομάκι, πριν να ισχυριστεί ότι ένας άνδρας που γνώριζε την ανάγκασε να κάνει σεξ στο σπίτι της.

Ωστόσο, ο άνδρας που είχε κατηγορηθεί ήταν σε θέση να αποδείξει την αθωότητά του, γιατί είχε κινηματογραφήσει τη σεξουαλική επαφή στο κινητό του τηλέφωνο.

Το βίντεο έδειχνε την Loder, μια μητέρα 2 παιδιών από το Bideford του Devon, ότι ήταν πρόθυμη και είχε ενεργή σεξουαλική συμμετοχή. Ήταν μεθυσμένη από κατανάλωση βότκας και εφηύρε την ιστορία της, επειδή ο άνδρας με τον οποίο θα έκανε σεξ ήταν ο σύντροφος μιας φίλης της. Φοβήθηκε τις συνέπειες της άλλης γυναίκας αν ανακάλυπτε τι είχαν κάνει. 
Από τους ψευδείς ισχυρισμούς της για βιασμό της, ο άνδρας αναγκάστηκε να μείνει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του για δύο εβδομάδες για να αποφύγει τα αντίποινα της τοπικής κοινωνίας, σύμφωνα με το άρθρο της Daily Mail.

Η 25χρονη μητέρα δυο παιδιών παραδέχθηκε τη διαστρέβλωση της απονομής της δικαιοσύνης και φυλακίστηκε για έξι μήνες.

Ο Δικαστής Phillip Wassall της είπε : "Ο άνθρωπος ήταν επωνύμως ως βιαστής τοπικά και του προκάλεσε μεγάλη δυσφορία και υπέστη απειλές σε τοπικό επίπεδο, και έχασε χρόνο από την εργασία του."

"Μπορεί κάποιος και μόνο να φανταστεί τι είναι να έχεις κατηγορηθεί για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα που θα μπορούσε να επιφέρει μια ποινή περίπου έξι ετών."

Ο ιατροδικαστικός έλεγχος στη σκηνή του βιασμού και στα ρούχα της, δημιούργησαν αμφιβολίες για την ιστορία της. Αντί της πρώτης ιστορίας της, δημιούργησε στη συνέχεια μια νέα μυθοπλασία, κατηγορώντας τον σύντροφο της φίλης της για βιασμό.

Ο άνδρας ήταν σε θέση να αποδείξει την αθωότητά του με τις εικόνες της συνάντησή τους που είχε στο τηλέφωνό του. Η Loder του είχε επίσης στείλει ένα sms με τον ισχυρισμό του βιασμού σε ένα δρομάκι, που έθεσε υπό αμφισβήτηση την εκδοχή της για τα γεγονότα.

Ο Εισαγγελέας, δήλωσε : "Οι ισχυρισμοί είχαν σημαντική επίδραση πάνω του. Είχαν διαδοθεί στην περιοχή και αναγκάστηκε να ζει σαν ερημίτης για δύο εβδομάδες."
"Έχασε βάρος από το άγχος και είχε προβλήματα ύπνου."

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Loder είπε : "Η ζωή της ήταν ένα πλήρες όνειρο και η ίδια ήταν πεπεισμένη ότι είχε βιαστεί. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό της, αλλά πίστευε ότι κάτι είχε μέσα της για να πει όχι."
"Λέει η κατάσταση πήγε στον πάτο. Επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από τον άνθρωπο."


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS