ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Νυμφομανής σκότωσε τα παιδιά της για να πάει σε πάρτυ οργίων


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Νυμφομανής σκότωσε τα παιδιά της για να πάει σε πάρτυ οργίων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εξαιτίας της εξάρτησης από το σεξ, η 24 ετών Steffie Koppers από τη Γερμανία σκότωσε τα δύο νεογέννητα παιδιά της, για να μπορεί να επιδίδεται σε σεξουαλικές απολαύσεις.
Τα σώματα των μωρών ήταν κρυμμένα στο σπίτι της.


Η παχυσαρκία της έκρυβε επιμελώς την εγκυμοσύνης της νυμφομανής Γερμανίδας γυναίκας που ζει κοντά στο Ντίσελντορφ. Αν και στην περιοχή οι γείτονες αρκετές φορές την ρώτησαν αν είναι έγκυος, εκείνη πάντα το αρνιόταν.

Σύμφωνα με το Blesk, τα δύο παιδιά τα γέννησε κρυφά και η αστυνομία πρέπει τώρα να διευκρινίσει εάν τα παιδιά γεννήθηκαν νεκρά ή τα σκότωσε η μητέρα τους. 
Η ανατριχιαστική ανακάλυψη έγινε αυτή την εβδομάδα από τον πατέρα της, όταν αυτή πήγε να εργαστεί. Στο ένα μωρό είχε μείνει μόνο ο σκελετός, ενώ το δεύτερο, το σώμα του ήταν τυλιγμένο σε ένα φύλλο χαρτί. Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που συνέλαβε τη γυναίκα στο χώρο εργασίας της.

Η γέννηση των παιδιών, προφανώς "παρεμπόδιζε" το μεγαλύτερο χόμπι της Γερμανίδας, το οποίο είναι το σεξ. Η γυναίκα επανειλημμένα πόσταρε μέσω του Facebook απευθείας από τα κλαμπ, όπου πάρτι οργίων Swingers λάμβανε χώρα.

Η Koppers ομολόγησε το έγκλημα, αλλά η ανάκριση δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει τον λόγο της κτηνώδους συμπεριφοράς της.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS