ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ!! Μητέρα επέτρεψε στον φίλο της να βιάσει την μόλις τεσσάρων μηνών !!! κόρη της. Το κοριτσάκι πέθανε.


Μητέρα επέτρεψε στον φίλο της να βιάσει την μόλις τεσσάρων μηνών !!!  κόρη της. Το κοριτσάκι πέθανε.
Small Ashlynn after the brutal rape of a friend of his monstrous mother died

Τερατώδης μητέρα επέτρεψε στον έκφυλο φίλο της να βιάσει την μικρή της κόρη. Το κοριτσάκι πέθανε μετά από μια βάναυση σεξουαλική κακοποίηση.


Η δικαστική υπόθεση οδεύει σε απίστευτη βιαιότητα. Η 25χρονη μητέρα, αν κάποιος μπορεί να την πει έτσι, χρεώθηκε με φόνο δευτέρου βαθμού. Η Jessica Lynn Howell, στο Missouri, γνώριζε ότι ο 24χρονος φίλος της, Jordan Lafayette Prince, ήδη είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Του έγραψε σε ένα μήνυμα, ότι του επέτρεπε να κάνει σεξ με την τεσσάρων μηνών κόρη της, Ashlynn.  "Τα μηνύματα κειμένου που του έγραψε, για να τον ενθαρρύνει σε αυτή την ανείπωτη φρίκη. Μας έχουν γυρίσει το στομάχι", δήλωσε ο ερευνητής Tim Lohnar.

Σε μια νύχτα τρόμου η μητέρα τέρας πήγε το άτυχο κοριτσάκι στο σπίτι του φίλου της. Ο 24χρονος βίασε το κοριτσάκι και στη συνέχεια το στραγγάλισε επειδή δεν σταματούσε να κλαίει. όμως η αιτία του θανάτου της, ήταν εσωτερική αιμορραγία. Το κοριτσάκι είχε ένα σοβαρό τραυματισμό του ουροποιητικού συστήματος, ρήξη του τραχήλου της μήτρας και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Ο Jordan Lafayette Prince, κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού και σοδομισμό. Με ανυπομονησία αναμένεται η καταδίκη των δύο τεράτων. Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν υπό κράτηση, για το φόβο λιντσαρίσματος από τον κόσμο. Το περιστατικό ανατρίχιασε και πολλούς κατάδικους που θα τους περιμένουν στη φυλακή.


1 σχόλιο:

  1. is 8anaton!!!! ta ka8armata kai thn mhtera an o 8eos 8elei na thn leme etsi sthn kremala kai mexrei na psofisei ksilo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS